Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ja radzę uważać na miks z fetą. Tzn. jeśli dawka fety jest odpowiednia to wszystko ok i jest bardzo miło. Jednak jeśli wzięło się za dużo fety to próba łagodzenia działania fety GBLem w większych dawkach może dać wynik odwrotny do zamierzonego. Każda dawka G złagodzi efekt działania A na jakiś czas, jednak gdy przestaje działać zaczyna się nadmierna stymulacja - nasilona tachykardia, ucisk w klatce piersiowej, twarz na przemian blada i buraczana. I paranooojaaa. To nic fajnego.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzker »
a jakieś interakcje z ssri są możliwe? wydaje mi się ze nie ale sumienie nakazuje mi się upewnić :P

edit: interakcji nie zaobserwowałem.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008 przez Buzker, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystko należy powiedzieć tak prosto jak się da ale nie prościej."

http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: explotion »
to trzeba rozcieńczyć w wodzie 3ml przy wadze 90 starczy na pierwszy raz?
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Rozcieńczaj rozcieńczaj, bo to jebana chemia. 3 ml jak na pierwszy raz może okazać się za dużo nawet przy wadze 90 kg. Ja bym proponował na początku 1,5 ml. Przecież zawsze można dorzucić :cheesy: .
adhsive@safe-mail.net
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
Rozcieńczaj rozcieńczaj, bo to jebana chemia. 3 ml jak na pierwszy raz może okazać się za dużo nawet przy wadze 90 kg. Ja bym proponował na początku 1,5 ml. Przecież zawsze można dorzucić
Zdecydowanie 1,5 ml ! Po 3 ml wymioty, nudnośc, sen i później fatalne samopoczucie
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Po 5ml jest spoko :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
ja wczoraj wypilem nie wiem, moze z 3ml, na raty. bylo dobrze ( ale ciagle malo :D ) chyba ktos tu kiedys pytal czy dzie przechowac gbl w zelatynowych kapsułkach. Idzie. Zmiesci sie 1.5-2ml. ale z racji wyciekania roztworu ( bo nie jest to szczelne zbytnio ) radzilbym w tym samym dniu to zjesc. Jak jest po tych 5ml? kontaktujesz? Czy ciezko z kims pogadac.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Po 5ml nie kontaktuje, mam halucynacje, zajebistą euforie i głupie pomysły (np. puknięcie tramalu) :)
Ale niestety trwa to niedługo bo po jakimś czasie zapadam w bardzo twardy sen.
Czasem fajnie jest się tak zajebać %-D
Ostatnio zmieniony 14 października 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: explotion »
Dzieki za pomoc mam jeszcze jedno pytanie pic to na pusty żołądek?
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzker »
explotion pisze:
pic to na pusty żołądek?
Z własnych i znajomych obserwacji wynika że na pusty żołądek działa mocniej.
"Wszystko należy powiedzieć tak prosto jak się da ale nie prościej."

http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
Zablokowany
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.