Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
No, jakby tak dać jej specjalnie do jedzenia grzyby i później obserwować..
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 4024 / 375 / 953
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Zwracam się z uperzejmą proźbą do Jelemożney Adminihoudinistrancji forum talk.hyperreal.info

o przekazanie w moje rence moderatury tego wątku, z którego zobowiązęzuję sie od zaraz w trybie natejchmiastowym bezwzłocznie usunąć wszelkie posty odnoszęce się do innych zwierząt , lub też, przez szacunek dla wypowiadajacych się o nich szacownych klijentów Najczcigodniejszej Al-dministhsabbatchancji , rzeczone posty przenieść do wydzielonego wątku,który mógłby sie nazywać się np. Grzyby I Inne Zwierzęta.

Polecając się oświeconej i oświetlającej drogi naszych zdysocjowanych jaźni nieomylnej i suwerennej Pamięci Potężnych Hyperimperialnych Serwerów Namaszczonej Adminisrancji

załanczam załączony poniżej opracowany przezemie zamodzielnie przykład "Wzorcowego Posta Miesiąca", jako ilustrację nowego, konstruktydefinitywnego stylu postowania jaki chciałbym lansować w tym wątku.

z poważaniem

agent "Elka"

Hej,a wracając do tych ślimczaków, to dzisiaj takiego jednego przyniosłem sobie nieopatrznie do domu razem z grzybkiem , ale że humor miałem taki jak i zbiór, ;-) , zatem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej . Od tego zależy czy wówczas zsadze go uprzejmie na miejscu,czy znowu dopiero u mnie w ogródku.

Mam nadzieję,że duch grzyba nie zdrzemnał się np. obok , np. na muszli tego mięczaka i nie obudzi się np. w połowie drogi . Na pewno zapamiętał mnie i trafi jakby co, ale przyznam Że wolałbym jednak mieć go juz teraz tu, z innymi.
Ostatnio zmieniony 08 października 2008 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
atem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej .
Ja się zastanawiam jaki humor będziesz miał jak opierdoli Ci pół ogródka jebany?
Ślimaki nie są okej i są złe.
I'm broken.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Nie wiem czy to one ale raczej tak, opierdalają łysice. Ostatnio nawet znalazłem jedną łysicę na której był przyklejony takowy ślimak i opędzlował już jej pół prawie :-/ .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Plankton pisze:
Myślicie że krowa która wpierdala grzybki miała by kopiące mleko, to by było coś :-) .

A na biologię chodziłeś? :-p
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Właśnie nie dlatego pytam :rolleyes: .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Się psylocybina metabolizuje. Nawet jeśli przenikałaby do mleka to w ilościach śladowych.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4024 / 375 / 953
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Co innego jakby sie bydle na muchomórze pasło...
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ale macie rozkminki :nuts:
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: niebieskinamiestnik »
A jak by się na muchomorze pasło to co by było?

Ciekawe co ślimak czuje jak zje pół grzyba.

Bo krowa to chyba na tyle podobna do człowieka, że ma fazę. Tylko musi zjeść kilka razy więcej grzybków.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.