Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
o przekazanie w moje rence moderatury tego wątku, z którego zobowiązęzuję sie od zaraz w trybie natejchmiastowym bezwzłocznie usunąć wszelkie posty odnoszęce się do innych zwierząt , lub też, przez szacunek dla wypowiadajacych się o nich szacownych klijentów Najczcigodniejszej Al-dministhsabbatchancji , rzeczone posty przenieść do wydzielonego wątku,który mógłby sie nazywać się np. Grzyby I Inne Zwierzęta.
Polecając się oświeconej i oświetlającej drogi naszych zdysocjowanych jaźni nieomylnej i suwerennej Pamięci Potężnych Hyperimperialnych Serwerów Namaszczonej Adminisrancji
załanczam załączony poniżej opracowany przezemie zamodzielnie przykład "Wzorcowego Posta Miesiąca", jako ilustrację nowego, konstruktydefinitywnego stylu postowania jaki chciałbym lansować w tym wątku.
z poważaniem
agent "Elka"
Hej,a wracając do tych ślimczaków, to dzisiaj takiego jednego przyniosłem sobie nieopatrznie do domu razem z grzybkiem , ale że humor miałem taki jak i zbiór, ;-) , zatem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej . Od tego zależy czy wówczas zsadze go uprzejmie na miejscu,czy znowu dopiero u mnie w ogródku.
Mam nadzieję,że duch grzyba nie zdrzemnał się np. obok , np. na muszli tego mięczaka i nie obudzi się np. w połowie drogi . Na pewno zapamiętał mnie i trafi jakby co, ale przyznam Że wolałbym jednak mieć go juz teraz tu, z innymi.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
atem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej .
Ślimaki nie są okej i są złe.
Plankton pisze: Myślicie że krowa która wpierdala grzybki miała by kopiące mleko, to by było coś :-) .
A na biologię chodziłeś? :-p
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ciekawe co ślimak czuje jak zje pół grzyba.
Bo krowa to chyba na tyle podobna do człowieka, że ma fazę. Tylko musi zjeść kilka razy więcej grzybków.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.