Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
o przekazanie w moje rence moderatury tego wątku, z którego zobowiązęzuję sie od zaraz w trybie natejchmiastowym bezwzłocznie usunąć wszelkie posty odnoszęce się do innych zwierząt , lub też, przez szacunek dla wypowiadajacych się o nich szacownych klijentów Najczcigodniejszej Al-dministhsabbatchancji , rzeczone posty przenieść do wydzielonego wątku,który mógłby sie nazywać się np. Grzyby I Inne Zwierzęta.
Polecając się oświeconej i oświetlającej drogi naszych zdysocjowanych jaźni nieomylnej i suwerennej Pamięci Potężnych Hyperimperialnych Serwerów Namaszczonej Adminisrancji
załanczam załączony poniżej opracowany przezemie zamodzielnie przykład "Wzorcowego Posta Miesiąca", jako ilustrację nowego, konstruktydefinitywnego stylu postowania jaki chciałbym lansować w tym wątku.
z poważaniem
agent "Elka"
Hej,a wracając do tych ślimczaków, to dzisiaj takiego jednego przyniosłem sobie nieopatrznie do domu razem z grzybkiem , ale że humor miałem taki jak i zbiór, ;-) , zatem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej . Od tego zależy czy wówczas zsadze go uprzejmie na miejscu,czy znowu dopiero u mnie w ogródku.
Mam nadzieję,że duch grzyba nie zdrzemnał się np. obok , np. na muszli tego mięczaka i nie obudzi się np. w połowie drogi . Na pewno zapamiętał mnie i trafi jakby co, ale przyznam Że wolałbym jednak mieć go juz teraz tu, z innymi.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
atem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej .
Ślimaki nie są okej i są złe.
Plankton pisze: Myślicie że krowa która wpierdala grzybki miała by kopiące mleko, to by było coś :-) .
A na biologię chodziłeś? :-p
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ciekawe co ślimak czuje jak zje pół grzyba.
Bo krowa to chyba na tyle podobna do człowieka, że ma fazę. Tylko musi zjeść kilka razy więcej grzybków.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.