Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Feed The Fire »
zapisuje sie na degustacje , poniewaz byle przy rozmowie technicznej z barmanami o ktorych mowi gofel. Ta to ja wlasnie jest oMoT
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Łooo, a znacie się, czy to po prostu kolejny, niesamowity zbieg okoliczności i dowód na to, iż świat jest niezwykle mały, a wszystkie drogi prowadzą do hyperreal.info?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
wszyscy sie znamy!!!
to komora gazowa łączy :D
gdyby wszyscy wciągali wódę nosem to świat był by piękniejszy, nieprawdaż...
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Co to za poruszenie, ten hałas o co... o wódkę w nosie takie halo?? Wódkę? Że w nosie??? Szok... trauma... Powiem jedno - lamy jesteście, bez wyobraźni pospolite lamy... Nie ma słońca, palm i piasku, ale z wami i tak czuję się jak na pustyni. Panowie, panie, chcecie zobaczyć prawdziwy potencjał wódki? Ekstaze? Wysokoprocentowy błogostan?? Istnieją pewne rejony ciała - ukryte, pozornie niedostępne; tajemnicze miejsca, specjalne techniki alkoholowej eksploracji, tak... Komora gazowa; chcecie komorę gazową, poważnie? Prawdziwą etylową nirwanę? Błogosławieństwo? Chcecie ujrzeć Boga??? On czeka ukryty, ale wy będziecie wiedzieć kiedy nadszedł czas... Wolny weekend, dłuższy meeting w prywatnej saunie; jakuzzi ze spirytem, wódka lana na kamienie, wszędzie gorące opary alkoholu. Wódka w powietrzu, wóda w klame... 20 centów IV dla ciśnieniowców, kroplóweczki i insulinóweczki dla cierpliwych, dla efekciarzy z wyobraźnią profesjonalna lewatywa, a dla tradycjonalistów lejki wiadra i koryta. Enjoy!
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Cancer »
poleciałeś ;-)
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
P-paranoi pisze:
a dla tradycjonalistów lejki wiadra i koryta. Enjoy!
Z leja (tzw. słonia) piłam kiedyś piwo, a moja koleżanka (albo ktoś kolega? <_< ) - wódkę z redbullem.

Nie musisz być taki złośliwy, wystarczyło powiedzieć, że chcesz się do nas przyłączyć :-p
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
sambuca to najlepszy drin na świecie,
i mówię to jako doświadczony alkoholik
wczoraj poszło z 6-8mg klona trochę tramca kilka piwek no i 2x komora gazowa, impreza do 6 rano
najlepsze jest to wciąganie oparów z koniakówki do płuc, takie ciepełko :cheesy:
a jak sobie potem nosem zciągnąłem resztki to miałem potem bardzo miły słodziutki spływ

sambuca rulez, polecam gorąco, kto jeszcze nie pił niech natychmiast spróbuje
w guinessie i error maja ją po 10 zł, i to sie opłaca :D

pozdro pozdro
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
również polecam, heheh

pozdro
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Edward8888 »
Mój stary dostał to niedawno na urodziny i stoją 3 flaszeczki włoskiej sambucy w naszym bareczku
Raz nalałem to do kieliszka...chciałem spróbować...łeeee...ohydne!!
Ile był musiał takich kieliszków połknąć żeby mieć jakąś faze???
Nałogowiec Edzio pozdrawia całą ekipę HYPERREALA!!!
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
sabbuca jet petarda gofelku w poznaniu wreszczcie znalazlem knajpe gdzie podaj i maj i umiejej i mozna tam jartac ziolo pozdro
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.