__
pisane po alkoholu :D
psychodelic pisze: że masz zamiar z soba skończyć
No i nie wiem co wy macie z tymi psychiatrami od rodzinnych rownie dobrze mozna wszystkie SSRI dostac, a jest nawet lepiej bo tak dobrze sie na tym nie znaja i mozna powiedziec "a slyszalem ze lek xxxxxx jest wlasnie dobry na to co mam..." I recka zostaje wypisana. Prawie jakbys szedl do sklepu na zakupy hehe ;-)
Odkopuję temat bo nie znalazłem na forum dokładnie tego, o co chcę zapytać. Dlatego z góry przepraszam jeśli nie tu i jak nie masz ochoty pomóc to nic nie odpisuj. Potrzebuję szybkiej i fachowej porady a nie żeby mnie ktoś zjebał no nie tu napisałem.
Do rzeczy - mam we wtorek wizytę u psychiatry. Tak naprawdę nie mam pojęcia co mu powiedzieć. Zależy mi, żeby przepisał receptę na coś, co działa na zasadzie stymulantów czyli trochę pobudzenia, euforii itd.
Proszę siedzących w temacie o następującą pomoc:
- o jaki lek się starać
- co powiedzieć by przepisał mi właśnie to a nie co innego
- czy jak sam zaproponuję konkretną nazwę to nie nabierze podejrzeń?
- jak dawkować żeby mieć haj, ale żeby nie przeciąć.
Z góry dzięki
Życie to najlepszy narkotyk...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.