__
pisane po alkoholu :D
psychodelic pisze: że masz zamiar z soba skończyć
No i nie wiem co wy macie z tymi psychiatrami od rodzinnych rownie dobrze mozna wszystkie SSRI dostac, a jest nawet lepiej bo tak dobrze sie na tym nie znaja i mozna powiedziec "a slyszalem ze lek xxxxxx jest wlasnie dobry na to co mam..." I recka zostaje wypisana. Prawie jakbys szedl do sklepu na zakupy hehe ;-)
Odkopuję temat bo nie znalazłem na forum dokładnie tego, o co chcę zapytać. Dlatego z góry przepraszam jeśli nie tu i jak nie masz ochoty pomóc to nic nie odpisuj. Potrzebuję szybkiej i fachowej porady a nie żeby mnie ktoś zjebał no nie tu napisałem.
Do rzeczy - mam we wtorek wizytę u psychiatry. Tak naprawdę nie mam pojęcia co mu powiedzieć. Zależy mi, żeby przepisał receptę na coś, co działa na zasadzie stymulantów czyli trochę pobudzenia, euforii itd.
Proszę siedzących w temacie o następującą pomoc:
- o jaki lek się starać
- co powiedzieć by przepisał mi właśnie to a nie co innego
- czy jak sam zaproponuję konkretną nazwę to nie nabierze podejrzeń?
- jak dawkować żeby mieć haj, ale żeby nie przeciąć.
Z góry dzięki
Życie to najlepszy narkotyk...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.