Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jestem alergikiem, zyrtec jest moim lekarstwem od bodajże 5-u lat. Biorę średnio 2 razy w tygodniu, oczywiście w "normalnych" dawkach :D. Czasami zdarzało się brać tego samego dnia, którego wieczorem wrzucałem DXM. Nie występowały żadne problemy, nie zauważyłem komplikacji, nie miałem też nigdy DXM'owego swędzenia.
Mam pytanie jak zarzucę sobie 450mg dexa + 1 tabletkę avio z piatku na sobotę, a z czwartku na piątek wezmę ostatnią dawkę Zyrtecu, to chyba nic mnie nie będzie ?
Powód: Przenosze
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.