Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Nie palcie miesiąc. Poczekajcie na efekty. Zajmijcie się czymś, czyms cym wcześniej się zajmowaliscie. Zamulenie przechodzi, jakies pieniądze zostają w kieszeni zamiast u dila. Da się żyć bez ciągu w przeciągu. Trzeba spróbować, a nie pierdolic o tragizmie wszechrzeczy i braku sensu życia.

Sprawa tyczy się nawet palaczy niedzielnych.
  • 684 / 10 / 0
Chyba nie bardzo przeczytales temat.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
yyy...
kawa i 2400mg piracetamu nie mogą się mylić :-D
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
anonimowy_uzytkownik , nie rozumiem Cie, jak to mowisz że zrobiło Ci sie samo od siebie? Feta, dropy, nic? No nie gadaj...!;]

Po niczym , to mozna jeszcze tłumaczyc że prowadzisz np. nudne zycie i masz deficyt bodźców, wrażen, ale ja u siebie widze poważne zaburzenia w chemi mozgu , reszta swoja drogą...

Cpanie za wyjście nie uwazam tutaj, bo po tym bedzie tylko gorzej, O MJ myslalem jako o leku. Jedyne co pozostaje to wrócic do farmakoterapi , tylko że jedyne co mi zostaje to drogi IXel, który nie wiadomo czy mi przyapasuje, bo na wszystkie popularne środki mój mózg jest juz obojętny ;/
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
jaitylkoja pisze:
wydaje mi się że moze jakieś twórcze zajęcia, czytanie, słuchanie muzyki klasycznej moga mieć wpływ na powstawanie nowych połaczeń w mózgu. Ale nie ćpanie.
Tworzenie się nowych połączeń, a powstawanie nowych neuronów (neurogeneza) to dwa różne procesy.

O, i nawet wiki coś wie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Neurogeneza
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1444 / 10 / 0
Osobą dorastającym (dzieciom) szybko stosunkowo tworzą sie neurony. Ma na to wpłym chyba hormon wzrostu. Co myslicie że sobie go aplikować w malutkich dawakch jakiś czas na regeneracje? Fakt jest bardzo drogi dlatego mówie o malutkich dawkach. Teoretycznie dawaloby to nadzieje że wszystko sie ponaprawia, ale to tylko teoria ;/
  • 803 / 6 / 0
W topicu packera było pisane, że przysiady stymulują hormon wzrostu. Próbuj.
  • 1444 / 10 / 0
a Ty próbowałeś? ;]
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ale on sobie go nie chce (nie chciał) aplikować w celu zregenerowania mózgu.
babcia ci nie powtarzała, że najlepsze są naturalne metody?

a tak serio:
Nieźle musisz być zdesperowany skoro chcesz żygać hajsem na "minimalne dawki" HGH.
Weź sobie lepiej kup jakieś suplementy w tym też takie które zwiększają naturalny poziom hgh jeśli uważasz, że takie coś w ogóle ma jakiś sens.
Ostatnio zmieniony 09 września 2008 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 1444 / 10 / 0
nic nie uważam , ja tylko szukam wyjścia!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.