Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: Zresztą wtedy jak to pisałem to byłem kurwa naćpany dropsami i rzeczywiście troche smuty ;]
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Osobiście mam różnie, czasem prawie w ogóle nie ma zjazdu a czasem bez sił potem jestem. Możliwe że zalezy to od tego jak zrobię metkata i jak się wchłonie itp. W kanał zjazd jest mniejszy podobno albo nie ma wcale ale tego już próbował nie będę...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Wczorajszy metkat nie spowodował u mnie żadnego zejścia. Na chwilkę pojawiło się coś a'la odczucia zejściowe ale dosłownie na chwilkę i nic więcej :-D Głupio, że nie mogłem zasnąć ale straszne to nie było :-)
Pewnie się z kompleksów jakichś wyleczyłem i to dlatego brak zjazdu ;-)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
wczoraj metkat wyszedł piękny, dzisiaj robię z 10 tab (tylko tyle mi zostało tab :( ) i właśnie mi rozmarza :diabolic: zobaczymy czy będzie zjazd czy nie :-)
Jeżeli bym nie miał na zejście kody/trampka to bym w życiu nie puknął.
Piotrunio pisze: Doszedłem do wniosku, że okropną zwałe odczuwam, jak metkat nie wyjdzie idealnie... Jeżeli za krótko go wymieszam. Jak zrobię idealny podręcznikowy to w sumie nie ma zwały... Nie rozumiem tego...
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.