browar444 pisze: Czy palenie zioła typu indica dobrej jakości (działa niby prozdrowotnie) może mi zregenrerowac receptory neurony rozchwiane od ćpania i nadmiernego uzywania sssri/snri/benzo?
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
browar444 pisze: Czy palenie zioła typu indica dobrej jakości (działa niby prozdrowotnie) może mi zregenrerowac receptory neurony rozchwiane od ćpania i nadmiernego uzywania sssri/snri/benzo?
Szanujcie swoje szare komórki, tak szybko odchodzą.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
heru pisze: Neurony się nie regenrują, jak je kasujesz to na amen.
nicze pisze:Nieprawda.heru pisze: Neurony się nie regenrują, jak je kasujesz to na amen.
http://biologia.servis.pl/nowapam.php
Faktycznie. Zacofany widać jestem.
Chociaż z drugiej strony nie wydaje mnie się, żeby palenie marychułany miało stymulować wzrost nowych komórek, nawet jeśli faktycznie mogą się regenerować.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.