browar444 pisze: Czy palenie zioła typu indica dobrej jakości (działa niby prozdrowotnie) może mi zregenrerowac receptory neurony rozchwiane od ćpania i nadmiernego uzywania sssri/snri/benzo?
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
browar444 pisze: Czy palenie zioła typu indica dobrej jakości (działa niby prozdrowotnie) może mi zregenrerowac receptory neurony rozchwiane od ćpania i nadmiernego uzywania sssri/snri/benzo?
Szanujcie swoje szare komórki, tak szybko odchodzą.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
heru pisze: Neurony się nie regenrują, jak je kasujesz to na amen.
nicze pisze:Nieprawda.heru pisze: Neurony się nie regenrują, jak je kasujesz to na amen.
http://biologia.servis.pl/nowapam.php
Faktycznie. Zacofany widać jestem.
Chociaż z drugiej strony nie wydaje mnie się, żeby palenie marychułany miało stymulować wzrost nowych komórek, nawet jeśli faktycznie mogą się regenerować.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.