Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Jakie ziolo bys skosztowal ??
White Widow
47
35%
AK 48
18
13%
Big Bud
5
4%
Early Misty
7
5%
Ice
23
17%
Grapefruit
23
17%
Nothern Light
11
8%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
palimy mj
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
ja pale właśnie coś co podchodzi pod Skunk'a ale pewny nie jestem.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Ja najczęściej pale jana.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Ja niedawno kupiłem 4/100 Durban Poisona.
W smaku niedobry, taki jakby ziemisty ale dobrze klepie ;)
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ja pale frana.
podobno rodzenstwo
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Pali mnie język od kebaba na ostro!
Oczywiście opiekany na gróbym cieście.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: abc2 »
xxxzzzxxx pisze:
Pali mnie język od kebaba na ostro!
Oczywiście opiekany na gróbym cieście.
jak nos?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Goi się, ale kirać jeszcze nie moge :/
W sumie to ja i tak nic nie kiram.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
virtual_high pisze:
palimy mj
ot, właśnie, zioła bym zapalił.

supra, ustawka jakaś w wawie?
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
tehacek pisze:
virtual_high pisze:
palimy mj
ot, właśnie, zioła bym zapalił.

supra, ustawka jakaś w wawie?
nie ma problemu, tylko ja jestem wolbny od 10 wrzesnia... u mnie ostatnio peka srednio dyszka na 3 dni, a do tego sie szczypie, wiec ajk mamy jarac to tak oporowo, i to dobrego skuna;)
hehe, ale wiesz ziomus wal na maila i mozna si eustawic, ja zawsze jestem pozytywnie nastawiony do takich inicjatyw, tym bardziej, ze ostatnio na marszu sie zgubilem:D
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.