W smaku niedobry, taki jakby ziemisty ale dobrze klepie ;)
Oczywiście opiekany na gróbym cieście.
xxxzzzxxx pisze: Pali mnie język od kebaba na ostro!
Oczywiście opiekany na gróbym cieście.
W sumie to ja i tak nic nie kiram.
virtual_high pisze: palimy mj
supra, ustawka jakaś w wawie?
tehacek pisze:ot, właśnie, zioła bym zapalił.virtual_high pisze: palimy mj
supra, ustawka jakaś w wawie?
hehe, ale wiesz ziomus wal na maila i mozna si eustawic, ja zawsze jestem pozytywnie nastawiony do takich inicjatyw, tym bardziej, ze ostatnio na marszu sie zgubilem:D
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.