Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
spalilem wlasnie lufke suszu Salvii Divinorum (zielle hardkorru) - czy to źle? przecież że nie :-D
inne jej nazwy to ska Pastora, diviners sage oraz Pani.
no właśnie. czy kiedykowiek zastanawialiscie sie nad tym jak wyglada Pani?
prosze podajcie swoje wyobrazenia, moze ktos spotkal ja osobiscie na tyle ze moze ja opisac?
w "Trójce" leci natenczas (za dużo "właśnie" w tych paru zdaniach) muzyka hiszpanska.
taka jakby ludowa iberyjska spiewka. Śpiewka Paco i Mirandy.
Mysle ze Lady sally ma Hiszpański typ urody. Czarne włosy. ciemna cere (lecz białą) smukły nos, czarne oczy i figurę godną Ireny Kirschenschtein.
(czy ktos pamieta jeszcze te wspaniala sportsmenkę?)
Raz spotkałem Panią w ciemnej sali opery. miała chyba(!!) zielony ubiór i kapelusz (taki staroświecki)
w kazdym razie nie widzialem twarzy.
opiszcie mi waszą Lady sally D.
-Rodent from the Sky with Daimos
Cudo, hehe.
Po dzisiejszym robię przerwę
Póki co, jako tako potrafię sobie wyobrazić wyłącznie niektórych jej posłańców.
Trzeba czekać :rolleyes:
Na stronie Luke'a Brown'a są ilustracje próbujące przedstawić narkotyczne wizje autora.
SD ma na nich 2 oblicza - oba dosyć groźne, choć pierwsze nieco łagodniejsze od drugiego:
[ external image ]
[ external image ]
Fajnie wyglądałyby takie dziary - jeden na piersiach, drugi na plecach.
Można potem startować na członka yakuzy :cheesy:
Gdzieś w necie znalazłem też taki, całkiem ciekawy obrazek:
[ external image ]
A na koniec obrazek usera znaleziony na jakimś zagranicznym forum a'la hajp:
[ external image ]
Gościa wyrwało z butów
Szałwii niestety na nim nie widać - tylko ogon wystaje z rękawa :-D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.