Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Naprawde profesjonalnie zrobiona rzecz. Czuje że jest po prostu świetnie dopasowana do dexowego tripa. Słuchaweczki, ciemność, dxm i to powinno stworzyć genialny klimat. Aż mnie korci żeby stestować na dexie ale kiedy indziej, mam zobowiązania.
Ma zupełnie inny charakter niz Paul McKenna, to bardziej przygoda niż robota i to jest właśnie zajebiste.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
polecam szum lasu po dxm nagranie takie , albo woda morska tylko zeby sie zmianialo cos co jakis czas , nie takie ze caly czas jeden szum i tyle :)
Wersja dla mężczyzn: http://www.4shared.com/file/55393006/3b ... d_-_m.html
Mam jeszcze pare... jak ktoś mi poradzic gdzie wrzucic jak nie na rs. I jak ktoś będzie chciał rzecz jasna.
Edit. PS. Nagrania są identyczne różnią sie końcówkami wyrazów.
Pozdrawiam
jogurt pisze: Odswierzam temat, (...).
NLP to forma jezyka stosowana w seansach hipnotycznych, a takze w zyciu codziennym (reklama). Oto kolejny seans Mckenny:
http://rapidshare.com/files/102515917/p ... ew7dni.rar dzieki Soc.
Spaliłem się pożądnie b. dobrym ziółkiem, zasłoniłem okna, ustawiłem fotel przed komputerem. Wytrzymałem cały seans, czułem jak mi endrofiny szalały w mózgu :yay: .
Zobaczymy jeszcze w życiu codziennym...
aha, lol XD ale jesteś krejzol XDDDDDDddd
Kluczem do sukcesu przy przeprogramowaniu jest powtarzalność w staraniach. Jednorazowe przesłuchanie cudzych sugestii, choćby odbyło się na dexie z kwasem i grzybami da tylko krótkotrwałe efekty. Cokolwiek trwałego i efektownego można uzyskać już po dwóch tygodniach codziennej pracy - która wcale nie musi oznaczać słuchania nudnych nagrań ludzi którzy sądzą że wiedzą co jest najlepsze dla każdego z was. O wiele lepszym rozwiązaniem jest praktyka treningu autogennego połączonego z wymawianiem wcześniej przygotowanego zestawu afirmacji. Dwie takie sesje dziennie - rano i wieczorem - mogą uleczyć lęki, ograniczyć nerwice, pomóc wyjść z nałogów.
Tak, na dexie też to można robić.
Wolę dobry trans. :)
x = x
Pozdrawiam
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.