Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: elf »
Zależy z jakiej szkoły. W statucie niektórych jest mowa o wypierdoleniu za złamanie prawa
I zabij tę myśl, bo Cię zatruje..
  • 98 / 1 / 0
mojej szkoły policja w ogóle nie informowała o moich wybrykach także się nie martw tym ;), poza tym są wakacje, więc co się szkołą teraz przejmujesz :-p
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wyrzucenie ze szkoły szkodzi skazanemu jak i społeczeństwu. Odbiera mu się szansę na poprawienie. Nie wyrzucają nawet ze studiów prawniczych(sam jestem przykładem), chyba, że za jakieś grube sprawy czyt zabójstwo itp.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1199 / 7 / 0
TEMAT DO USUNIĘCIA !!!!!
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.