Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
ja odczuwam podwyzszona wrazliwosc na dobry bit na 2 dzien po mocnym upaleniu
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 173 / / 0
Lechu44 pisze:
Marihuana uzaleznia, kazdy narkotyk czy cokolwiek co przynosi tak zwana "Euforie" musi uzalezniac, to nawet nie jest w waszej/naszej psychice tylko w organizmie badz juz naturze czlowieka i swiata ze tak zostalo to stworzone.A Ci co pisza ze to tam nie uzaleznia nigdy i jest zawsze do rzucenia to moze i tak maja, sa to poprostu pojedyncze jednostki, a nie wiekszosc, pozdro
przypominam ze wszedzie zdarzaja sie liczne pojedyncze przypadki, we wszystkim - tutaj tlumacze tych co pisza : pale od 10 lat i nie odczuwam nic zlego"
słyszałeś o czymś takim jak uzależnienie fizyczne i psychiczne, debilu?
psychicznie to możesz sie kurwa od bułki z masłem uzależnić
Psyc[H]oaktywni
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
do malitakatana:
po pierwsze abosutnie nie wiesz o czym gadasz, poprostu probujesz mi cos wygarnac bo poniosły Cie puste emocje, bez nich twe teksty byłyby puste.
Po drugie co ma uzaqleznienie fizyczne do mariuany??? a po drugie tak od bułki jak od wszystkiego co fajne czy smaczne mozna sie uzaleznic, lecz uzaleznirenie od narkotykow wiaze sie dodatkowoz poryciem łba oraz ze staczaniem sie.JEDNO BARDZIEJ drugie mniej

zamuliłes patafianie
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
bół głowy i powtarzająca sie w głowie myśl
"nie wiem czego chce chyba thc... CHTHC własnie taka jest ze sam nie wiem czego chce;p"
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
smutek

Bo wszystko czego pragnę, to te piękne chwile które właśnie się ulatniają z mej głowy...
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate777 »
słyszałeś o czymś takim jak uzależnienie fizyczne i psychiczne, debilu?

psychicznie to możesz sie kurwa od bułki z masłem uzależnić
Co za pierdolenie. Fizyczne uzaleznienie jest moze chujowe, ale tak naprawde to jest nic bo mijaja 2 tyg i po abscie. Psycha zryta duzo dluzej, jak nie do konca zycia. Spotkalem paru ludzi co palily non toper przez dobrych pare lat swoj staff i wcale tacy szczeslilwi nie byli, ze nie wspomne o stopniu ich porycia
Why can't we drink forever?
I just want to start things over.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Spaliłem sie i wykombinowałem coś takiego:

zasada działania narkotyku: człowiek gdy nie jest pod wpływem jakiejś substancji (niech będzie np. amfa) odczuwa swoistego rodzaju głód. Gdy ową substancję zażyje głód zostaje zaspokojony, nie chce się również jeść, tak więc "normalny" głód również jest zaspokajany.

zasada działania ganji: człowiek gdy nie jest spalony nie odczuwa "głodu zioła", natomiast gdy już się spali "normalny" głód zostaje spotęgowany, przez co człowiekowi chce się jeść. Na pewno każdy to zna - zjarałeś jointa i od razu jesteś głodny, nie?

Tak więc nieśmiało i cichutko wysuwam taki wniosek-zapytanie: Biorąc pod uwagę to co napisałem powyżej, czy można powiedzieć, że marihuana nie jest narkotykiem? %-D

Ps. Pisząc "człowiek" mam na myśli samego siebie, gdyż rozważam tu moje własne, subiektywne odczucia.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Głodu takiego że musisz się zjarać nie ma po jointach, ale chodzi po głowie chęć zapalenia.
A ja że jestem jej uległy to bakam non stop, naszczęście nauczyłem się życia codziennego na zbaku. :o)
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 1 / 0
teraz to już pierdolicie głupoty.
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
sKooN dobrze mowi ;]
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.