Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 4 / 0
Na codzień zdecydowanie waporyzacja, a jak mam pod ręką dużo zielska, to jointy/blunty (najlepsze są backwoodsy imo, niestety ciężko je dostać w Europie), oczywiście tylko czyste. Niema nic przyjemniejszego niż powolne spalanie bluntwrapa z 3,5g tematu wysokiej jakości - takiego który spala się na biały popiół oraz zostawia kółeczko z oleju na bletce. :)
  • 1 / / 0
Siema. Niestety wiadra walę regularnie od ponad 10 lat, kondycja jako taka jest ale strach pomyśleć jak to zasyfia moje płuca.
Przeważnie to z oszczędności, ale też wydaje mi się często, że innymi sposobami nie umiem się tak elegancko zjarać.
  • 2 / / 0
U mnie wygląda to tak że obecnie tylko waporyzacja po innych sposobach mam odruch wymiotny a no i też najoszczędniej wychodzi z wapka i faza klarowna jakoś bardziej
  • 12885 / 2513 / 0
Mam dokładnie to samo odczucie odnośnie tej klarowności. Działa też chyba dłużej niż po paleniu.
  • 1 / / 0
po vapku w ogole inna fazka ale dzong pozostanie dzongiem
  • 1 / / 0
Siemka zwracam sie do was bo osotatnio kupilem sobie vape z olejkiem THC ale przestal dzialac po tyofdniu i olejek sie zrobil takiego intensywniejszego koloru i myslicie ze to moE byc vos zlego z vapem czy olejkiem
  • 3 / / 0
Orientujesz się ile taki vaporyzator może kosztować w aptece na receptę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.