Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / 24 / 0
Cześć Mordki. Szkocja oczywiście już aktywna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
siema a jak tam okolice Ostrołęki?
w zeszłym roku widziałem się udzielał ktoś w tym temacie. gdzie można orbitować w naszym województwie? przez 3 lata chyba słabo szukam.
  • 564 / 55 / 0
23 września 2026izopropylofenidat pisze:
@No09king
Możesz wysłać na priv powiat a ja powiem gdzie bym szukał
Hm, a mi też byś zrobił taką analizę. Znam dwie łąki, jedna protestuje i już 3 rok z rzędu nieaktywna. Druga coś jest, ale słaba grzybnia, słabo kopią w porównaniu do tej pierwszej.
  • 22 / 11 / 0
01 października 2026elobiczys pisze:
siema a jak tam okolice Ostrołęki?
w zeszłym roku widziałem się udzielał ktoś w tym temacie. gdzie można orbitować w naszym województwie? przez 3 lata chyba słabo szukam.
Jedna miejscówka tylko wydała owoce reszta nieaktywna . Mało bo mało ale 100 sztuk na raz idzie uzbierać.
  • 1 / / 0
Witajcie. Ktoś z woj. śląskiego z okolic powiatu lublinieckiego coś już znalazł. Kiedyś bogate łąki były w Grodźcu pod Ozimkiem, ale od momentu rekultywacji łąk niestety plony zanikły. Monitoruje inne znane mi miejscówki i puki co z marnym skutkiem - za sucho. Dajcie znać :)
  • 1 / / 0
ktos zna spoty w okolicy bialegostoku?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.