Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1692 / 126 / 0
@draculaura ogarnalem sobie medi 20mg i tak jak 3 lata temu oxy i medikinet bylo super polaczeniem bo medi sprawial ze oxy mocniej dzialalo, wieksza euforia sedacja i do tego skupianie sie na jednej rzeczy (mam ADHD wiec dla mnie to juz cos) tak teraz ani sam medi mnie nie robi a tymbardziej z oxy, oxy biore 80mg na raz te 3 lata temu tez tyle samo i do tego 20mg medikinetu, probowalem 40mg wrzucac ale to nic nie zmienilo
dodam ze zgniatam tabsy medi i wciagam przez lufke bo wtedy wlasnie tak dzialalo najlepiej a teraz sam juz nie wiem bo ani p.o. ani donosowo nie robi praktycznie nic, ehh jebane adhd zadne stimy praktycznie nie dzialaja kurwa, jedynie syrop taki na kaszel ktory ma 600 pseudoefki i 200mg dexa gdy wypije go godzine przed oxy to jest przepieknie kurwa, po jakichs 45minutach od wypicia tych niedobrych 100ml tego eliksiru wchodzi mi uspokojenie nawet bym powiedzial ze lekkie eufo i wtedy jest czas na wrzucenie skruszonego na pyl 80mg oxy (po godzienie-poltorej wrzucam kolejne 80mg itd.) no i jest bajka, trzyma dlugo i jest po prostu zajebiscie nawet nie wiem jak to opisac

no i tutaj czegos nie rozumiem, po stimach tak nie mam, czy to zasluga 200mg dexiwa zmieszanego z pseudoefedrnya? raz kupilem pseudoefke w tabsach to samo DXM w tabsach... i guwno kurwa nic takiego sie nie wydarzylo jak gdybym wypil syropek

z racji iz nie znalazlam w wyszukiwarce a zrobil sie offtop, wydzielilam nowy temat ogolny odnosnie miksów z oksykodonem - kwik
  • 123 / 28 / 0
DXM zmniejsza tolerancje na masę substancji, jest to jak najbardziej normalne
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 1692 / 126 / 0
tak ale sam DXM nie podbija tak pieknie oxow jak DXM z pseudoefedryna w ilosci 200dexa i 600 pseudoefedryny i koniecznie w syropie
naprawde chcialbym poznac przyczyne tego czemu to tak dobrze na mnie dziala, uzywam tego sryopu codziennie od paru lat przed oxy
a jeszcze lepiej gdybym poznal cos co podbijalo by oxy zebym nie musial pic tego niestety ochydnego syropu no i drogo wychodzi, jeden taki syrup to 30zl, 10 dni to juz 3 stowy
  • 123 / 28 / 0
Memantyna w dawce 20mg 1 raz dziennie sprawdziła się u mnie i mojego chłopa na zmniejszanie tolerki na oxy i to dosc znacząco. Ale nie tylko na oxy, pamietam jak na poczatku brania memantyny gruby papieros mnie ścinał z nóg, helikopter w glowie straszny. W kwestii tolerki na stymulanty tez zauważyłam poprawe. Myślę ze na dobra gadkę do wyrwania na luzie u psychiatry.
  • 1692 / 126 / 0
wiesz nie chodzi mi o zbijanie tolerki bo to mam akurat szczescie ze zatrzymala sie w miejscu praktycznie
bardziej cos co podbije mi dzialanie oxy tak jak ten syrop acti trin/acti fed bo sa da o tych samych substancjach, czuje sie jak na speedballu najlepszym po tym
  • 123 / 28 / 0
moj najlepszy miks oksykodonowy to bylo oxy sniffem, zajebane na złagodzenie bólu po jakims euforycznym empatogenowym krysztale, co wyzeral nos do krwi i działał jak upośledzone MDMA. miłość do świata i wszystkiego nieziemska, obraz sie rozmazywal, nic tylko lezec i sie upajać. takze moze spróbuj z mefem czy innym mefopodobnym kryształem
  • 1692 / 126 / 0
niestety mam adhd i na mnie tak nie dzialaja stimy wiec lipa, a oxy sniffem w ogole nie dziala na mnie, tylko p.o wrzucane
jedynie medikinet w dawkach 20-40mg donosowo fajnie wspolgralo z oxy ale to 3 lata temu jakos a teraz jak ogarnalem pare dni temu kilka pak medi 20 to totalna chujnia z grzybnia
  • 123 / 28 / 0
stimy i empatogeny to nie jest ta sama grupa substancji, choc podobna. stymulanty mają profil bardziej dopaminowo-noradrenalinowy, empatogeny bardziej uderzaja w serotonine i dopamine, efekty niby podobne ale stimy sa bardziej zwierzęce a empatogeny maja wiecej pluszu i w tym przypadku adhd nie zmienia tak wiele
  • 1692 / 126 / 0
chodzilo ci o MDMA w krysztale? probowalem i ni chuja nic ale za to pigula ktora bralem raz w zyciu a byto to jakos w 2015 roku przepieknie mnie porobila, cala noc mega eufo ale zjazd byl masakryczny
no to moze jak mi wpadnie dobra pigula to przetestuje
  • 123 / 28 / 0
chodziło mi o beta ketony wlasnie skręcające w profil euforyczny i pluszowy, metylon np. MDMA tez moze byc
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.