Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
370
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
337
32%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
130
13%
Nie, nie dziala.
200
19%

Liczba głosów: 1037

ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Czy od sertraliny może być grypa i Katar? Biorę ok 1,5 msc i od tego czasu walczę właśnie z katarem i grypą
  • 1019 / 185 / 0
@sertralinowy jak długo bierzesz lek?Niby w początkowych tygodniach może i powinien minąć.Osobiście u mnie serta powodowała jedynie biegunkę bez względu na dawkę czy markę(zamiennik )leku.Trwała 3 mać przez czas jego stosowania a nie zauważyłem żadnych popraw w leczeniu tak jak bym cukierki jadł,nie licząc tej uporczywie biegunki.
  • 36 / / 0
@tajemniczy25
Ok. 6 tyg.
Na co zmieniłeś?
  • 1019 / 185 / 0
@sertralinowy wtedy na wenlafaksyne.
  • 5397 / 969 / 0
Jest szansa że to jeszcze zaskoczy ?jak biorę 100mg równy miesiąc i nie czuje nic, tak jakbym w ogóle nic nie bral, w dodatku brak sił, energii, motywacji zalegam większość czasu w łóżku lub przed konsola. Biorę też do tego pregabaline 2x150mg(zdarzają się wyskoki na większych dawkach) i walproinian 2x500mg.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1019 / 185 / 0
@Outl4awz może spróbuj jeszcze wyższych dawek?Ja również nie czułem żadnego działania tego leku oprócz biegunki która towarzyszyła przez 3-4 msc stosowania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.