Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
  • 546 / 72 / 0
GBL na mnie nie działa, zaczalem od BDO, mialem bardzo malo lat i wypilem 250ml w moze 2-3 tygodnie, pare lat potem 100ml w podobnym okresie i mialem typowe objawy odstawiennie, bezsennosc, lęk, Później znowu po dluzszej przerwie dostalem GBL od znajomego znajomego ktory jest chemikiem, cos tam dzialalo ale lipnie, myslalem, ze chujowa czystosc, jako, ze jeszcze wtedy mialem luz w domu (przed odwykiem) to mialem male labo i zsyntezowalem conieco GBL, i tym razem juz chujnia na maksa, tzn zapach smak wszystko git, ale dzialanie? Lekkie zawroty glowy, dla pewnosci kupilem wtedy tez BDO, no i wtedy jak wypilem duzo to po prostu usypialem, bez fazy.

Jestem doswiadzczony z benzo (niemal kazde apteczne testowane, moze 2-3 wyjatki o ktorych prawie nikt z was nie slyszal pewnie, a niektore to na taczki), plus clonazolam i najpewniej bromazolam z RC. alkoholu wtedy nie pijałem niemal wcale.

Byc moze powiazana sprawa, jak nie biore benzo z tydzien lub dwa to 1 klon daje mi przyjemna euforie wrecz, natomiast nastepnego dnia moge wziac 6x tyle i NIC. I guess poczucie zludnej trzezwosci, no ale moze cos byc na rzeczy tez przez to. Teraz pije duzo alkoholu, usually 2 rompery 12% codziennie pod wieczór, czasem 3, a czasem zero, ale zazwyczaj dwa. Mam dwójke z przodu i to nie wiele po tej dwójce wiec troche sie boje ze rozjebalem gaba na amen.

Pregabalina tez ostatnimi czasy dziala tak ze tolerka potrafi sie zdublowac po jednym uzyciu, tzn ja wiem ze na prege szybko rosnie, ale kiedys moglem jednego dnia 150mg, drugiego dnia 300, trzeciego 450 i dzialalo, a teraz jednego dnia 300mg to nastpenego potrzebuje 600.
Proszę o porady byki.

Niedlugo dam ostatnia szanse gjebelsowi, dzieki naszemu hajpowemu V, za co mu dziekuje, a jak od niego tez nie zadziala to oddam kolegom zeby dali recenzje za mnie.
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.