Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 28 / 0
Też jestem z tych osób które wkładają kwasa pod język, czasem go troche pomemlam, pociumkam i po okolo 15min połykam. Pierwsze efekty po godzinie, przez następną godzine sie nakręca, potem peak. Swoją drogą, zauważyłam taki dziwny efekt, mianowicie jakies pół godziny po wzięciu mam takie subiektywne odczucie wczytywania efektów. Tak jakby zmiana percepcji sie pogłębiała i wyglądałoby to jak kwasowy trip wersja demo. Myśląc w tym czasie, ze to jest zwykła wkręta i musze jeszcze poczekać z pol h minimum, ten demo trip ustaje a normalna faza rozwija sie po godzinie tak jak pisałam wyżej. Miał tak ktoś? XDDD I czym moze to byc spowodowane
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 410 / 39 / 0
Pod językiem miejsce jest bardzo silnie ukrwione, pewnie jakaś część substancji się już dostaje do krwiobiegu i dlatego tak masz. Najnormalniejsza sprawa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.