Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Wiem co się robi w głowie od samego braku snu po 5 dniach
Zresztą. Po 30stce jedna noc można zarwać ale ja w większości przypadków czuje się gorzej na speedzie 2 noce beż snu niż jakbym higienicznie się wyspał 8 h te 2 noce
Ostatnio 4 noce nie spałem to jeszcze 1 i bym zwariował.
A najlepsze że tylko 2 dni używałem substancji a reszta była jakby z odbicia
Już następnego dnia chyba bym nawet na wizytę do rodzinnego nie poszedł bo oni wiedzą już było na pełnej
Inaczej też jak sie już przeżyło różne takie dziwne stany i człowiek wie z czym to się je
A u Cb to była jakby 1 taka jazda i pewnie nie ogarnęłaś
Ja tez nie ogarnąłem.
Myślałem że skoro 1 mg alpry mnie uśpił to można na następny dzień też przypudrować a drugi taki 1mg nawet nerwówki nie zdjął a to był ostatni benzo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.