Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Wiem co się robi w głowie od samego braku snu po 5 dniach
Zresztą. Po 30stce jedna noc można zarwać ale ja w większości przypadków czuje się gorzej na speedzie 2 noce beż snu niż jakbym higienicznie się wyspał 8 h te 2 noce
Ostatnio 4 noce nie spałem to jeszcze 1 i bym zwariował.
A najlepsze że tylko 2 dni używałem substancji a reszta była jakby z odbicia
Już następnego dnia chyba bym nawet na wizytę do rodzinnego nie poszedł bo oni wiedzą już było na pełnej
Inaczej też jak sie już przeżyło różne takie dziwne stany i człowiek wie z czym to się je
A u Cb to była jakby 1 taka jazda i pewnie nie ogarnęłaś
Ja tez nie ogarnąłem.
Myślałem że skoro 1 mg alpry mnie uśpił to można na następny dzień też przypudrować a drugi taki 1mg nawet nerwówki nie zdjął a to był ostatni benzo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale czasem chodzi po głowie przykurwić sobie kulturalnie pasa ścierwa w kiblu jakiejś speluny ...
Nie powiem Wam z kim miałem spacerniak, człowiek na nim powiedział mi, że był w stanie otrzymać 99,47% SIARCZANU amfetaminy. Więc trzeba doliczyć minimalną ilość wody. Opisywał mi ten proces. Z resztą. Nie napiszę kto to, bo byście mi i tak nie uwierzyli.
Proszek biały, bezwonny, w formie igiełek które odbijały delikatnie światło.
Badanie było wykonywane przez policyjne służby w Goeteborgu.
Autoklaw, nikiel raneya, bmk, izopropanol, dodawany na bieżąco wodór, ogrzewanie do 70 stopni. I tzw kołyska. Ale zwykły ćpun tego nie zrobi.
Nawet ostrzegł mnie, że to mnie zabije. :) ale spróbuję kiedyś.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.