- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pregabalina w dawce 1200- 1500 mg + tramadol w dawce 200-300 mg. Oba doustnie- miks chillowo- spacerowy. Bardzo pozytywnie chodziło się po lesie/łące w ciepłe lato. Było beztrosko i błogo. I lekko. Czas płynął inaczej, a życie było magiczne. Tak to zapamiętałem. Nie jest to miks startowy. Przy pierwszym spotkaniu z pregabaliną zażyłem 300 mg i miałem napad paniki ze znacznym nieogarnianiem działania ciała. Miks polecam ww. dawkach osobom, które już wcześniej pregabaliny próbowały.
Pregabalina w dawce 150-200 mg, tramadol w dawce 150-200 mg- miks pod seks. Nie zmienia znacząco odczuć, ale wydłuża czas do dojścia. Trzeba zażyć ok 2h przed planowanym stosunkiem. Sam stosunek relatywnie łatwo zakończyć szybszymi ruchami, ale bez przeszkód może również trwać 1-2 h. Z uwagi na możliwe problemy ze wzwodem może być konieczne wspomożenie się sildenafilem 25 mg. Na następny dzień możliwy ból głowy. Miks w takich dawkach polecam tylko w tym celu.
Jak brałem kodę to lubiłem dorzucić 450 mg pregi i było ciekawiej - podbija mi spida, napęd i kreatywność.
ręga+kodeina prege dobrze wrzucić pod koniec fazy, żeby nie przebiła kody
Pręga+,oxy wyjebisty mix, jak się położyłem i słuchałem muzyki było elegancko. Wrzuciłem też,mało pręgi, ale faza fajna.
Pręga+morfina Podobnie, jak z kodą lepiej brać pod koniec fazy (chyba, że 150mg).
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.