jak dla mnie sztosik, design podobny do iqosa one, ale jednak ciut lepszy bo z małym ekranem poglądowym ile zostało do skopcenia i do tego szersza gama wkładów, ugułem zabaweczka warta polecenia
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Fuzja ncux
A czy macie też tak, iż po zaczęciu podgrzewania Iqosów, smak papierosów zamienił się na bardziej chemiczny niż przed stosowanie podgrzewaczy tytoniu?
scalono - nv13
Odpowiedz na fuzję:
U mnie niestety tradycyjne papierosy smakują jeszcze lepiej "tradycyjnie tytoniowo" odkąd palę iqos'a więc pewnie jest to kwestia indywidualna...
Wkłady do wszystkich podgrzewaczy idzie dostać w dobrej cenie w żappce, wystarczy patrzeć co jakiś czas czy aktualizują gazetkę - teraz kupiłem 6 x ID do pulze za jakieś 40zl z groszami.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.