ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Przyznaję sam , zaprzestałem palenia tradycyjnych papierosów na rzecz właśnie podgrzewaczy . Wybrałem iqos i ich wkłady na początek heets podgrzewane grzałką „ostrzem „ a od roku korzystam z terea czyli z metalową blaszką w wkładzie i podgrzewanych indukcyjnie . Szczerze w porównaniu do tradycyjnych papierosów to zużycie wkładów jest dużo większe i trudniej o zaspokojenie głodu nikotynowego jednym wkładem.
  • 1489 / 384 / 13
ja się skusiłem ostatnio na nowy wihajster tj glo hillo bo akurat był na promocji w zappce za 10zl z dwiema paczkami wkładów,

jak dla mnie sztosik, design podobny do iqosa one, ale jednak ciut lepszy bo z małym ekranem poglądowym ile zostało do skopcenia i do tego szersza gama wkładów, ugułem zabaweczka warta polecenia
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / 2 / 0
Najpierw odstawiłem analogi dzięki e-papierosom, teraz e-papierosy dzięki iQos + Terea. Ale niestety paczka tych wkładów dziennie to jest minimum. Teoretycznie powinny byc najmniej szkodliwe z wszystkich produktów tytoniowych, jak myślicie?

Fuzja ncux

A czy macie też tak, iż po zaczęciu podgrzewania Iqosów, smak papierosów zamienił się na bardziej chemiczny niż przed stosowanie podgrzewaczy tytoniu?

scalono - nv13
Odpowiedz na fuzję:

U mnie niestety tradycyjne papierosy smakują jeszcze lepiej "tradycyjnie tytoniowo" odkąd palę iqos'a więc pewnie jest to kwestia indywidualna...
  • 891 / 492 / 0
Bez urazy ale tego nie da się palić. Smakuje okropnie, nikotyna wchodząca do mózgu łagodzi nieco to poczucie.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 4 / / 0
Mi akurat smakuje iqos. Przez dodatki skrobi kukurydzianej czuć zapach popcornu w całym domu.
  • 874 / 155 / 0
Ogólnie jeśli chodzi o urządzenia - miałam iqosa tego pierwszego który wyszedł, później tego lil solid 2.0(najlepsze urządzenie według mnie), póżniej tego solid ez. Przestałam je palić tak naprawdę dlatego, że wycofali jedyne wkłady które mi smakowały. Teraz wiem, że jest tego znowu dużo i się pojawiły nowe, musiałabym kupić pewnie znowu to ustrojstwo, bo tamte stare raczej po prawie 3 latach w szufladzie się nie będą nadawały do użytku, ujebane od środka :/ A nawet nie wiem czy gra warta, świeczki, bo po pierwsze - i tak lubiłam sobie podpalać zwykłe. Co prawda jedną paczkę zwykłych szlugów miałam na prawie 2 miesiące, ale druga sprawa - jak ja to paliłam to potrafiłam jedną paczkę wypalić w jeden wieczór. Bo żeby palić to gówno nie trzeba wychodzić w ogóle. Wystarczy na moment pokój przewietrzyć, i nic nie czuć. Więc dużo pieniędzy na to idzie chociażby.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 45 / 15 / 0
Ploom jest fajna alternatywa dla iqos, zwłaszcza paczki można zajebiście tanio kupić w ich punktach - często po 6 zł za paczkę (!)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.