Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 12 / 0
Mówię na koniec, że nie przekonał mnie ten kryształ i pojechałem. Żeby zamknęła sklep
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.
  • 86 / 12 / 0
tam, to była Bajka. Jak widziała, że ktoś będzie chciał wejść mnie strzelać, to za wczasu już reagowała i nie wpuszczała. Też tam, w sumie jak się zasiedziałem, generalnie wszystkie święta, w domu mogło nie być, a tu wszystko cały ten sprzęt, tu jakiś system do telefonu wgrać bez potrzeby przetrwania niczego. Paranoid Android Pac-Man Halo Aosp Nexux 7 RIP 2010 wraz kitketem 4.4.2 aos

Najbardziej mnie rozbraja wiecie co zawsze, jak zacznę pisać te wszystkie nazwy systemów operacyjnych z nazwy

ios aos winos

wino klasy S hahaha
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.
  • 86 / 12 / 0
Rainmeter nie zainstaluja, ani Androida suba, choć możliwości dane haha to nie dane sudo tanie
  • 52 / 6 / 0
No ja pierwszy szczur w wieku 16 lat, (teraz mam 41)następny w wakacje jak miałem 17, później liceum i prawie codziennie przez 6 miesięcy później przerwa i wiebanie w mefedron legalny, codzienne walenie przez rok. Później przerwa 3 lata i powrót do ulicznej, branie dwa razy w tygodniu przez 3 lata. Teraz po 3 latach przerwy udało mi się załatwić czysty siarczan i poleciałem jak małolat, dobrze że nic mi się nie stało. Oszalałem. O zastanawiam się czy jest sens robić kolejny test może za pół roku. Nie po to odbudowałem życie wziąłem ślub mam syna, jestem mega szczęśliwy :) żeby znowu w to wracać ale tak jak ktoś pisze od czasu do czasu micro dawki tylko pytanie czy się nie oszukujemy zawsze pokusi dorzucić.
  • 943 / 510 / 0
Odbudowane życie może runąc jak domek z kart. Wiem coś o tym. Szczególnie jeśli się ma predyspozycje do uzależnień. Po twoim wpisie stwierdzam, że jak najbardziej jesteś w tym gronie.
Musisz sprawdzić czy to dla ciebie. Ja nie potrafię. Ale narkotyki przechowuje w pudełku zamykanym na zamek czasowy. Polecam bardzo tą opcję haha
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 52 / 6 / 0
No chyba to nie dla mnie bracie. Dziś mija drugi dzień po tragicznie się czuje wyrzuty sumienia level hardcore, osłabiony organizm, ból mięśni i ciężko się oddycha. Boje się że układ sobie zjebalem krwionośny.
  • 943 / 510 / 0
Spokojnie, nic nie rozjebałeś. Masz bardzo normalne objawy. Dużo z nas tak właśnie to przeżywa. Wiesz ile razy myślałem, że moje serce nie wytrzyma, dusiłem się, czułem ścisk w klatce piersiowej, pętlę na gardle, ataki paniki, myśl że mam zawał, bóle w klatce, brak możliwości złapania oddechu przez wiele dni/tygodni po ciągu? Nadal tu jestem, przebadany i zdrowy.
Słuchaj młody z ciebie chłop jeszcze, ale nie nastolatek co ma 20 lat. Będzie gorzej i tyle, nie masz już takich możliwości co kiedyś.
Ciało dochodzi wolniej do siebie. Ja też po 30stce zauważyłem że już czas dać sobie spokój po prostu
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 52 / 6 / 0
No ja już po 40 Brachu, też nie chce definitywnie się żegnać, ale jak nie umiem się powstrzymać żeby nie poprawiać to chyba trzeba przestać .no kto wie jakbym zaczął od 20 mg może bym lepiej się czuł niż potych 70 i bym nie miał parcia na dorzutek bo bym dobrze się czuł a nie miał "nieczającą"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.