Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 12 / 0
Mówię na koniec, że nie przekonał mnie ten kryształ i pojechałem. Żeby zamknęła sklep
Uwaga! Użytkownik churchill jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 12 / 0
tam, to była Bajka. Jak widziała, że ktoś będzie chciał wejść mnie strzelać, to za wczasu już reagowała i nie wpuszczała. Też tam, w sumie jak się zasiedziałem, generalnie wszystkie święta, w domu mogło nie być, a tu wszystko cały ten sprzęt, tu jakiś system do telefonu wgrać bez potrzeby przetrwania niczego. Paranoid Android Pac-Man Halo Aosp Nexux 7 RIP 2010 wraz kitketem 4.4.2 aos

Najbardziej mnie rozbraja wiecie co zawsze, jak zacznę pisać te wszystkie nazwy systemów operacyjnych z nazwy

ios aos winos

wino klasy S hahaha
Uwaga! Użytkownik churchill jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 12 / 0
Rainmeter nie zainstaluja, ani Androida suba, choć możliwości dane haha to nie dane sudo tanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.