Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Ok rozumie. Aczkolwiek o mixie Pregabaliny z Bunorfinem - tutaj czytałem. Ludzie zachwalali - więc wyprosiłem u psychiatry, jak już tak piszecie że dbacie o innych.....
Tutaj przeczytałem, no i (przez Was poniekąd) wziąłem mixa - gdzie właśnie czytałem że 300 pregabaliny z buprą i super ..... No nie wiem czy w tamtym poście który ktoś napisał o mixie, to jakoś bez reakcji. Deko mam swoje lata, więc w szpitalu lekarz powiedział mi że zdrowotnie mam tyle co Jego ojciec, a ojciec lekarza ma 102 lata
Choroby jak cukrzyca, AZS, POCHP i kilka innych - z niektórymi się już taki urodziłem, więc nie piszcie że to wina leków jakie biorę :P
  • 1778 / 536 / 2
docent48 pisze:
Tutaj przeczytałem, no i (przez Was poniekąd) wziąłem mixa - gdzie właśnie czytałem że 300 pregabaliny z buprą i super ..... No nie wiem czy w tamtym poście który ktoś napisał o mixie, to jakoś bez reakcji.
@docent48 to wyparcie wjezdza u ciebie na jakis zupelnie nowy poziom xD Zwalasz wine na garstke adminow za to, ze naczytales sie glupot w internecie i wyprosiles u lekarza leki do cpania?
Zejdz na ziemie. To forum ma nabite dokladnie 2 585 288 postow. Serwis istnieje od 1996 roku, czyli dluzej niz ja w ogole zyje na tym swiecie.

Policz to sobie logicznie: jesli przeczytanie, weryfikacja i ocena szkodliwosci tylko jednego posta zajelaby srednio 2-3 minuty, to sprawdzenie calej bazy wstecz zajeloby ponad 12 lat bitego czytania non-stop 24/7. Oczekujesz, ze bedziemy skanowac i cenzurowac archiwum sprzed dekady, bo ktos dzisiaj postanowil potraktowac wysrywy losowego uzytkownika jako recepte medyczna?

Od zawsze kladziemy tu nacisk na wolnosc slowa i swobodna wymiane doswiadczen, miedzy innymi dlatego serwery stoja poza UE. Ludzie moga pisac o swoich jazdach, nawet tych skrajnie glupich. My jestesmy tu po to, zeby w miare mozliwosci edukowac i prowadzic redukcje szkod na biezaco dla tych dziesiatek tysiecy osob, ktore nas czytaja.
Nie bierzemy i nigdy nie bedziemy brac odpowiedzialnosci za to, co dorosly facet robi ze swoim organizmem w domowym zaciszu na podstawie wpisow z neta.
docent48 pisze:
Choroby jak cukrzyca, AZS, POCHP i kilka innych - z niektórymi się już taki urodziłem, więc nie piszcie że to wina leków jakie biorę :P
Nikt nie mowi, ze dostales cukrzycy od benzo. Ale majac POCHP (Przewlekla Obturacyjna Choroba Pluc!), ty z wlasnej woli ladujesz w siebie miks bupry, pregabaliny i benzodiazepin. Kazda z tych substancji solo wplywa na depresje ukladu oddechowego, a ty robisz z nich koktajl. Czytasz wpis jakiegos cpuna, ktory poleca ten miks, traktujesz to jako autorytet, a potem masz pretensje do moderacji, ze nikt tego posta nie usunal.

Robisz ze swoim cialem i zdrowiem co chcesz, twoja sprawa. Ale miej na tyle jaj, zeby wziac za to odpowiedzialnosc na wlasna klate, a nie zaslaniac sie tym, ze "na hyperrealu nie bylo reakcji".

z fartem i mimo wszysko zycze duzo zdrowia.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 21 / 2 / 0
Wczoraj mnie poczesało, ale "TYPIE" to sobie możesz wiesz do kogo ... ja piszę grzecznie i . Ok nic, po prostu nie lubię tego zwrotu.
Sprostuję iż nie mam żadnych pretensji do grupki adminów

Nikt mądrzejszy nie wymyśli tego, że przez dragi spier*** sobie życie i wiem o tym. Pomimo tego biorę dalej, o wiele mniej niż kiedyś bo wątek fentanylu, morfiny, hery etc... pominąłem)
Nie ma co owijać w bawełnę.

Ale reasumując mix pregabalina 300 Bunorfin około 10-15mg + Hydroxyzyna 50mg - zawroty głowy, ogólne mile widziane odklejki śmiechu, ale nic specjalnego, poza......
Przyznam że taki dobry nodding był mega przyjemny.
Może jak zacznę i przyzwyczaję się do Pregabaliny to coś innego będzie niż to co było.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.