Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 10 / 0
19 czerwca 2026Wroclaw89 pisze:
150/200 walczę z tą kurwą już prawie 10 miesięcy czystości , nie wchodźcie nawet w nią bo jest jak najlepsza z najlepszych kochanek . Nie wypuści was tak łatwo..

Jakby ktoś był ciekawy dlaczego tu siedze jak abstynencji mam 10 miesięcy to szukam wsparcia , inspiracji do bycia trzeźwym.
ja zawsze w notatniku na telefonie po balecie pisalem sam do siebie list. jak sie czuje, jak zaluje, ecie pecie. wiele razy gdy zajezdzalem w okolice "dziupli" czyli opcji no to odpalalem ten jebany notatnik, czytalem ten list i mi sie odechcialo. nie zawsze mnie to ratowalo, wiadomo ze czasami z cisnienieniem sie nie wygra w ten sposob, ale duzo razy sobie po przeczytaniu tego listu potrafilem odmowic

wracajac do watku temat import na wioche z jaworzyny slaskiej/srody slaskiej 130-150/g zalezy od humoru kucharza %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.