Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 263 / 100 / 0
Hej...
nie śmiejta się gdybym pomylił kupẹ z kiełbasą. Nie znam się, dlatego piszę ...
Takie coś na jednym ze spacerów z psem odkryłem. Sporo tego tam jest.
Nada się do wiadomych celów?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 530 / 70 / 0
nada się.
  • 263 / 100 / 0
noż kurde, jest tam tego. Zastanawia mnie skąd się wzięło? To moze jako samosiew wystapic ? Nie mój teren , choć mam do niego nieograniczony dostęp. Warto poczekać jeszcze ?
  • 530 / 70 / 0
opium zbierasz 2 tygodnie po opadnieciu platkow, na makiware to mozesz kiedykolwiek chcesz, ale fajnie jakbys dal im troche podrosnac
  • 5981 / 1234 / 43
Ja na makiwarę brałem takie co jeszcze liści nie wypuściły. Teraz będę wiedział.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 263 / 100 / 0
w czw naciełem. dziś taka wydzielina gorzka jest.
  • 2532 / 602 / 0
O, spoko nawet. Możesz zebrać, zagotować, przefiltrować i strzelić. Moc maków jest różna, ale zgaduję, że z 3 - 4x tyle i coś by pomiziało.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
Wybaczcie odkopanie tematu, ale proszę o pomoc w rozpoznaniu:
[ external image ]
Pasuje kształt makówki, łodyga też nie jest jakoś szczególnie owłosiona.
Będę wdzięczna!
  • 420 / 45 / 0
To jest to, mak peoniowy, może być klepiący. Polecam większą ilość.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.