Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 100 / 0
Hej...
nie śmiejta się gdybym pomylił kupẹ z kiełbasą. Nie znam się, dlatego piszę ...
Takie coś na jednym ze spacerów z psem odkryłem. Sporo tego tam jest.
Nada się do wiadomych celów?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 529 / 70 / 0
nada się.
  • 262 / 100 / 0
noż kurde, jest tam tego. Zastanawia mnie skąd się wzięło? To moze jako samosiew wystapic ? Nie mój teren , choć mam do niego nieograniczony dostęp. Warto poczekać jeszcze ?
  • 529 / 70 / 0
opium zbierasz 2 tygodnie po opadnieciu platkow, na makiware to mozesz kiedykolwiek chcesz, ale fajnie jakbys dal im troche podrosnac
  • 5956 / 1230 / 43
Ja na makiwarę brałem takie co jeszcze liści nie wypuściły. Teraz będę wiedział.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 262 / 100 / 0
w czw naciełem. dziś taka wydzielina gorzka jest.
  • 2532 / 602 / 0
O, spoko nawet. Możesz zebrać, zagotować, przefiltrować i strzelić. Moc maków jest różna, ale zgaduję, że z 3 - 4x tyle i coś by pomiziało.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.