Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Ja czytałem że podobno po tym nie ma fazy xD ciekawy jestem czy to legit jest
  • 36 / 6 / 0
Witajcie, czy ktoś słyszał o tym że gov się do tego dobrał?
https://www.gov.pl/web/wsse-krakow/ostr ... -green-out

Zamówiłem Strawberry Strong+ w lutym i po wypiciu 30ml, to już nie to samo, wcześniej działał jak mocna sativa a teraz bardziej jak DXM, co oni tam dodają jakieś syntetyczne kanabinoidy? Szkoda, ten olejek wcześniej był świetny i działał rozweselająco, mocny haj po nim był
  • 366 / 44 / 0
@papcio5000
Mam pewne info, że sanepid zatrzymał produkcje greenoutów, jest też spora szansa, że zamknęli całą firmę Dutch Therapy, bo zaprzyjazniony sklep konopny poinformował mnie, że całkowicie stracili z nimi kontakt. Zostały jeszcze w różnych sklepach pojedyńcze sztuki ale więcej już niestety nie będzie. Shoty innych marek dalej są w produkcji i są dostępne, ale podejrzewam, że jak sanepid jednych z rynku wyrzucił to teraz wszystkie po kolei zaczną lecieć, no ale nie bądźmy tak pesymistyczni, może będzie git.

Swoją drogą jakieś opinie o żelkach brainwash? Kupiłem to dzisiaj przy okazji z ciekawości biorąc shota w sklepie konopnym. Raz jadłem tylko THC w formie żelka ale to był mniej legalny edibles xD Kumpel mówił, że 5 żelków wystarczy, prawda to? Jeśli tak to wychodzi to mega ekonomicznie.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.