https://www.gov.pl/web/wsse-krakow/ostr ... -green-out
Zamówiłem Strawberry Strong+ w lutym i po wypiciu 30ml, to już nie to samo, wcześniej działał jak mocna sativa a teraz bardziej jak DXM, co oni tam dodają jakieś syntetyczne kanabinoidy? Szkoda, ten olejek wcześniej był świetny i działał rozweselająco, mocny haj po nim był
Mam pewne info, że sanepid zatrzymał produkcje greenoutów, jest też spora szansa, że zamknęli całą firmę Dutch Therapy, bo zaprzyjazniony sklep konopny poinformował mnie, że całkowicie stracili z nimi kontakt. Zostały jeszcze w różnych sklepach pojedyńcze sztuki ale więcej już niestety nie będzie. Shoty innych marek dalej są w produkcji i są dostępne, ale podejrzewam, że jak sanepid jednych z rynku wyrzucił to teraz wszystkie po kolei zaczną lecieć, no ale nie bądźmy tak pesymistyczni, może będzie git.
Swoją drogą jakieś opinie o żelkach brainwash? Kupiłem to dzisiaj przy okazji z ciekawości biorąc shota w sklepie konopnym. Raz jadłem tylko THC w formie żelka ale to był mniej legalny edibles xD Kumpel mówił, że 5 żelków wystarczy, prawda to? Jeśli tak to wychodzi to mega ekonomicznie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.