Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 385 / 55 / 0
17 maja 2026JohnyPrezes24 pisze:
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
Nikt - pewnie łącznie z tym co to skleił. Takie pytania są bez sensu - to nie apteka.
Cogito ergo sum
  • 117 / 28 / 0
Tylko lab test odpowie na takie pytanie. Niektórzy vendorzy samodzielnie wysyłają własny stuff do sprawdzenia, co powinno być standardem moim zdaniem, chociaż z drugiej strony równie łatwo podrobić raport labu.
  • 126 / 5 / 0
Hej, komuś 2CB wychodziło na testach paskowych multi z moczu z apteki? Jako amfetamina?

Tabsy 2cb nasa szare polecam - dużo lepsze niż różowe. Różowe mają wg neta od 6-12mg 2cb. Dwie działały na kumpla lekko. Jedna szara wywaliła go w kosmos.
pure madnessex-miosis
  • 975 / 176 / 0
Prawda, szare NASA są mocne, przyjmowaliśmy we dwie osoby, sniffem pokruszone na proch i srogo robiły, cała noc latania. Chociaż kumpla i tak dużo bardziej porobiło, nie wiem dlaczego. Ale jebaniutkie są takie twarde, że musiałam je zawijać w kartkę papieru i napieprzać twardym szkłem po świeczce jak górnik dobre kilkanaście razy a potem jeszcze rolować, żeby to się nadawało na sniffa. Mieliśmy na dwie osoby łącznie 2 szare, 2 niebieskie i jedną żółtą, i jak już wspominałam, kumpel się srogo porobił, ja nieco mniej, ale nadal fazę miałam mocną %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 534 / 74 / 0
haha ostatnio po pol rakiety nosem na afterglow jak dopalilem dobrego kusha to dostalem 40min napad smiechu xD do łez, bólu brzucha, posmarkania. coś pięknego, juz zapomnialem jaka to zajebista zabaweczka

jedyny minus ból głowy na drugi dzień oraz intensywny bodyload, ale to pewnie przez droge podania. taka troche dluzsza i grubsza ketamina moglbym nawet powiedziec %-D
  • 2 / / 0
polowa 15mg i podnioslo tylko temperature ciala, nie zjadlem calej bo obawailem sie, ze wyjebie mnie w kosmos po opisach ktore czytalem, dorzucialem druga polowke i jedynie czuc bylo stymulacje amph, nie polecam malej dawki ale z wieksza nie zamierzam powtarzac ze wzgledu na nie przyjemny pseudo grzybowy stan na zejsciu, pizdowata molekula.
  • 2 / / 0
Ma ktoś jakieś sposoby na bodyload po 2C-B? Ból brzucha, wymioty, nudności, strasznie silny niepokój. Za każdym razem p. o. , aż się odechciewa brać 2C-B od tego.
  • 385 / 55 / 0
Jakieś 30 min przed wypij sobie herbatę z imbiru :)
Wcześniej też były inne porady. Trzeba by się cofnąć.
Cogito ergo sum
  • 17 / 1 / 0
Kupiłem z dwa pillsy tego specyfiku. Oba poszły sniffem i praktycznie nic nie zadziałały . Lekko podniesiony nastrój miałem. Nieaktywne były?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.