Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 55 / 0
17 maja 2026JohnyPrezes24 pisze:
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
Nikt - pewnie łącznie z tym co to skleił. Takie pytania są bez sensu - to nie apteka.
Cogito ergo sum
  • 95 / 18 / 0
Tylko lab test odpowie na takie pytanie. Niektórzy vendorzy samodzielnie wysyłają własny stuff do sprawdzenia, co powinno być standardem moim zdaniem, chociaż z drugiej strony równie łatwo podrobić raport labu.
  • 126 / 5 / 0
Hej, komuś 2CB wychodziło na testach paskowych multi z moczu z apteki? Jako amfetamina?

Tabsy 2cb nasa szare polecam - dużo lepsze niż różowe. Różowe mają wg neta od 6-12mg 2cb. Dwie działały na kumpla lekko. Jedna szara wywaliła go w kosmos.
pure madnessex-miosis
  • 925 / 165 / 0
Prawda, szare NASA są mocne, przyjmowaliśmy we dwie osoby, sniffem pokruszone na proch i srogo robiły, cała noc latania. Chociaż kumpla i tak dużo bardziej porobiło, nie wiem dlaczego. Ale jebaniutkie są takie twarde, że musiałam je zawijać w kartkę papieru i napieprzać twardym szkłem po świeczce jak górnik dobre kilkanaście razy a potem jeszcze rolować, żeby to się nadawało na sniffa. Mieliśmy na dwie osoby łącznie 2 szare, 2 niebieskie i jedną żółtą, i jak już wspominałam, kumpel się srogo porobił, ja nieco mniej, ale nadal fazę miałam mocną %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.