17 maja 2026JohnyPrezes24 pisze: Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
Tabsy 2cb nasa szare polecam - dużo lepsze niż różowe. Różowe mają wg neta od 6-12mg 2cb. Dwie działały na kumpla lekko. Jedna szara wywaliła go w kosmos.
jedyny minus ból głowy na drugi dzień oraz intensywny bodyload, ale to pewnie przez droge podania. taka troche dluzsza i grubsza ketamina moglbym nawet powiedziec
Wcześniej też były inne porady. Trzeba by się cofnąć.
Pewnie, że nie :)
Ja sie raz też nadzialem na coś co mnie co najwyżej zagrzało... i nic wiecej. Od tej pory brałem w proszku ale to znów miało taką moc... że od tego czasu nie biore bo mi BT wywalił ponad skale XD
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.