Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 918 / 163 / 0
Ale 3cmc daje taką 'suchą' stymulacyjną fazę, ja na przykład jej nie lubię. Siedzę wtedy zazwyczaj wystrzelona jak działo, palę szlugi jak lokomotywa i to by było na tyle. Żadnej euforii, nic. A co do zgubności braku zwały po meth niestety właśnie przez to jest taka niebezpieczna.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 605 / 147 / 0
wczorajledzeppelin2 pisze:

Po 3cmc jeszcze można do klubu pójść i się bez wstydu pokazać
W pewnym sensie wybitny narkotyk . Szkoda ze tak strucie szybko przychodzi.
Jak sie wali chore ilosci to owszem.
Ale w umiarkowanych (1-2 na jedno posiedzenie) to nie zaobserwowalem.
To juz kot gorzej wypada pod tym wzgledem. A tez nigdy nie bylem fanem walenia paki na raz.
  • 91 / 15 / 0
Najstraszniejsze, że wszystkie wymienione potencjalnie niebezpieczne skutki walenia meth przynoszą często odwrotny efekt i zainteresowanie substancją rośnie na widok wcześniejszych przykładów. Problem leży w tym, że ludzie mają taką naiwną pewność siebie, że akurat im uda się zapanować nad tym szatanem. No nie dadzą rady na dłuższym odcinku. Podzielam za to opinie o trójce CMC. Sympatyczna substancja dla początkujących %-D
  • 2 / / 0
Witam

Jest tu ktoś trzeźwy nie walący już mety ?
Kur… ciężko jest abstynencji dziesiąty miesiąc już wariuje powoli. Usunąłem wszystkich znajomych . Głowa zaczyna wariować podsuwam myśli żeby kucharzyć chociaż .
  • 503 / 68 / 0
wczorajledzeppelin2 pisze:
A ja tam po tym nie miałem jakichś takich jazd szczególnie wybujałych.
Poza tym do seksu się to nie nadaje bo kilka ruchów i już się spuszczasz . Czasami samo zapalenie już prawie orgazm powoduje
Uważam że 3 cmc. Czy nawet 4 cmc w zaleznosci od sortu znacznie bardziej zezwierzeca i tylko o jednym się myśli. Do tego odrobina giebla i to najlepszy mix na ruchacz ,
/masturbator mode
Każdy ma swoje preferencje.
Po 3cmc jeszcze można do klubu pójść i się bez wstydu pokazać
W pewnym sensie wybitny narkotyk . Szkoda ze tak strucie szybko przychodzi.
Po dobrym meth prawie w ogóle zwały nie ma . Co jest dosyć zgubne
Nic nie tracisz, jeśli nie oszalałeś od palenia dobrej mety.
W moim przypadku mogłem ruchać dwie doby i ciągle mieć wrażenie że zaraz się spuszcze, po spuszczeniu w parę minut znowu robiłem się podniecony do granic i nie byłem w stanie się powstrzymać od partnerki. Sytuacje kiedy wyciągałem chuja żeby się stasować, bo ruchanie jak dzięcioł "po prostu nie miało sensu" i prędzej bym dostał zawału niż się spuscil to była norma %-D a zjazd to głównie maniakalne ciśnienie na więcej, przerażenie i lęk na widok końcówki towaru, straszne poty nerwy, do dzisiaj psychicznie place ciśnieniem za te loty.

Czy było warto? Chyba, fajnie było, choć w metamfetaminowym amoku sporo wspomnien mi umknęło
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.