Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Na SSRI można zarzucać?
  • 7 / / 0
Warte spróbowania ogólnie?
  • 2 / 1 / 0
Zależy, jak nie jesteś ketonowym entuzjastą to będzie spoko - żadnych fajerwerków nie ma, lekka ketonowa bania. Natomiast jeśli szukasz czegoś na wzór 3mmc/3cmc z trzepnięciem po łbie to się możesz zawieść - przynajmniej ja się zawiodłem. Nijakie toto w porównaniu z w/w ketonami.
  • 5212 / 932 / 0
Nie warte, tylko dla amatorów.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2976 / 256 / 0
Nie ćpajcie tego kurwa, to jest mocno karcerogenne i ma prawdopodobnie największy wpływ na serce pod tym względem. Serio, nie warto. Już lepiej zapierdolić nieprzefiltrowanego metkata w kabel - zdrowiej wyjdzie niż ćpać to gówno.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 2 / 0
Nie lubię ketonów a chce coś lżejszego niz nep. Czy ktoś to łączył może z nepem by podnieść trochę serotoninę I nie być tak spiętym jak ja necie samym? Czy może lepiwj najpierw wziąć to 2mmc a jeśli będzie za slabo to dorzucić nep w małej ilości? Chce uzyskać fajny stan na seks. Żeby tak nie spinalo ciała o nie robiło lekkiego niepokoju jak po nepie ale też żeby była wkrętka na seks której ponic 2mmc nie daje za wiele. Wypowie się ktoś?
  • 1941 / 453 / 4
@Kuczi55

Silne stimy do sexu to bardzo zły pomysł
Jeśli na upartego chcesz już bawić się ketonami to 3cmc/3mmc/4mmc nadadzą się do tego idealnie, tylko też nie przesadzaj z dawkami bo zamiast działać to sobie usiądziesz i tyle z tego będzie.

I tak na przyszłość - nie rób mixów z nepem - to bardzo zły pomysł.
Znajdą się i tacy zawodnicy którzy na prawdę lubią dobrą bombę ale tu nie o to chodzi, szkoda zdrowia.
DXM
  • 9622 / 1897 / 2
08 grudnia 2025serotoninowy pisze:
Nie warte, tylko dla amatorów.
Je tam. Fajne, lekkie, nie odmozdza.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5212 / 932 / 0
@Stteetart nie będę się sprzeczać, nie napisałem nigdzie że nie fajne. Napisałem że tylko dla amatorów. Każdy osobnik co ma za sobą drogę z 4/3mmc/cmc uzna że to lipa ;)
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 5906 / 1219 / 43
Jeżeli ktoś chce zacząć bawić się w dragi, to dla początkujących jest dobre.
My (prawie wszyscy), jesteśmy już trochę zniszczeni tym sportem. I na nas to nie działa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.