Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
Proszę o zmiane (randomizację) loginu, spadam z tego forum na stałe. Za bardzo mnie przez to ciągnie do dragów, a kiedyś trzeba powiedzieć sobie dosyć. Konto dezaktywuję w opcjach Profilu, z góry dzięki.
  • 2284 / 286 / 0
trzymaj się życzę powodzenia ;) i tak wrócisz
  • 230 / 37 / 0
Chciałbym zmienić nick na KacperekUrwis (nie wiem jak sprawdzić czy nick jest wolny), czekam na informacje zwrotną i pozdrawiam całą społeczność [h]
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 1784 / 540 / 2
@KacperekUrwis done.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
WrednaMi1989
  • / / 0
Witam, nie jestem w stanie ani sie zalogować ani założyć nowego konta, nie przychodzą zadne maile na adresy e-mail. Podobnie jest z Hyperrealem. O co chodzi?
  • 5396 / 967 / 0
Załóż maila na protonmail bo z tego co mi wiadomo większość @ jak O2 czy jakieś Interie czy gmail blokują hajpa.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 6259 / 446 / 12
Tak jest. Czytaj hyperreal.at/skrzynki .

Po założeniu nowej, tu jest skrót do zmiany: hyperreal.at/zmien-mail
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3699 / 614 / 1
@surveilled wysyłam Ci pm
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 368 / 45 / 0
Hejka, bardzo bym prosił o zmianę mojego pseudonimu z "slodkapszczolka" na po prostu "pszczolka", ten jest najzwyczajniej w świecie za długi i nie wygodny. Byłbym bardzo wdzięczny. I od razu zapytam, na forum będę się logował nowym nicknamem?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5396 / 967 / 0
Proponowany przez Ciebie nick jest już zajęty, żeby to sprawdzić masz dwie opcje, kliknij sobie @ i wpisz nick jaki by Cię interesował ewentualnie jeśli chcesz zmienić, bądź jest jeszcze inny sposób ale już zapomniałem może admin Ci wyjaśni jednak mój sposób jest też skuteczny więc możesz sprawdzić sobie ewentualnie jakiś inny nick jak wspomniałem bo ten który chcesz jest zajęty, dla przykładu pszczolka1 jest dostępny na przykład. @slodkapszczolka
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.