Dla mnie całe te % to w chuja cięcie, jak przy haszyszu może ma to jakiś sens i jest miarodajne co do mocy, tak w przypadku kwiatów to losowe liczby na paczkach - wyższe liczby mogą świadczyć o wyższej jakości suszu. Wszystko rozbija się o konkretne terpeny w suszu które działają na każdego troszkę inaczej, susz 21% bywa dla mnie mocniejszy niż 30%+.
Edit. Jako że to wątek o haszu to dodam ciekawostkę. Znalazłem bardzo dobry static po 10e na wiosce która nie jest objęta legal experimentem i defacto pochodzi od ulicznych dostawców, na moje oko palacza z kilkunastoletnim stażem jest dobrej jakości i jest wyjątkowo mocny. Za przeciętny static w kofie z legal wietu trzeba zapłacić 2x tyle
Jeśli już z czymś mieszać, to z ziołem, choć też trochę bez sensu - no chyba że hasz i zioło to jedna odmiana.
Ja lubiłem brązową grudę nabijać na igłę, podpalać i przykrywać dużą szklanką. Jak uzbierało się dymu, to buch przez słomkę i tak aż to wypalenia.
Klasycznie z bongo też będzie dobrze, tylko sitko musi być.
Zdecydowanie lepsza, niż w locie ;) Pomyśl sobie, o ile wydajniejsza. Fajnie się sprawdza na pół z kimś, tylko gruda musi być 2 razy większa.
Ja lubię waporyzować susz z dodatkiem grudy / pyłku. Dziś przetestowałem # kupiony 8 lat temu - nadal działa i to mocno... bardzo mocno. Nawet trochę pokaszlałem po drugim podgrzaniu. Aż sentymentalnie mi się zrobiło.
A tak to samoróbki czasem wapuję w ten sam sposób, czyli trochę zmieszać z suszem i ogień. Tylko do tego raczej manualny ze względu na możliwość 100% wyczyszczenia wszystkiego.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.