Potrzebuję pomocy przyjmuje 300 mg dziennie a z jakiegoś powodu receptomaty nie chcą mi przepisywać baklofenu a fenibut mam
Proszę o pomoc
Z góry dzienki
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
06 kwietnia 2026Saguaro99 pisze: Jest tu ktoś kto skutecznie odstawił duże dawki fenibutu lub wie jak się za to zabrać w miarę bezboleśnie? Jakie sposoby polecicie, aby w miarę funkcjonować? Powolne obcinanie dawki, zamiana na baklofen, pregę?
Najgorzej będzie w ostatnich 2-3 dniach i w 2-3 dniach po zejściu do 0, zamów sobie Agmatynę i stosuj 1g na wieczór, możesz też 1-2 x w ciągu dnia. Poprawia nastrój i ogranicza wyrzut Glutaminianu, który pojawi się właśnie pod sam koniec odstawiania.
Co do Fasoracetamu, to może on nasilać objawy odstawienia i pogłębiać bezsenność, sprawdziłem na sobie. Inna sprawa, że kiedy już odstawiłem Fenibut i odczekałem 10 dni, to Fasoracetam działał przyjemnie i zdecydowanie poprawiał samopoczucie. Brałem podjęzykowo 20-50mg, raz dziennie.
Wielokrotnie ciąłem 0.1g/dobę i przy ~1.2g/dobę pojawiał się kryzys - musiałem wracać do przynajmniej ~1.6g. W końcu udało mi się ogarnąć pregabalinę, od ~1.2g fenibutu/dobę dołączyłem 2x100mg pregabaliny między dawkami fenibutu, redukowałem o 0.1g/dobę aż do 0, po odstawieniu fenibutu jeszcze przez tydzień brałem 2x100mg pregabaliny, tydzień 2x50mg pregabaliny i całkowite cięcie.
Znośne lęki pojawiały się później jeszcze przez ok. 3 miesiące, ratowałem się w tym okresie jedynie teaniną 2x200mg dziennie oraz dużymi dawkami glicynianu magnezu.
Najważniejsze jest unikanie wszelkich stymulantów.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.