Potrzebuję pomocy przyjmuje 300 mg dziennie a z jakiegoś powodu receptomaty nie chcą mi przepisywać baklofenu a fenibut mam
Proszę o pomoc
Z góry dzienki
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
06 kwietnia 2026Saguaro99 pisze: Jest tu ktoś kto skutecznie odstawił duże dawki fenibutu lub wie jak się za to zabrać w miarę bezboleśnie? Jakie sposoby polecicie, aby w miarę funkcjonować? Powolne obcinanie dawki, zamiana na baklofen, pregę?
Najgorzej będzie w ostatnich 2-3 dniach i w 2-3 dniach po zejściu do 0, zamów sobie Agmatynę i stosuj 1g na wieczór, możesz też 1-2 x w ciągu dnia. Poprawia nastrój i ogranicza wyrzut Glutaminianu, który pojawi się właśnie pod sam koniec odstawiania.
Co do Fasoracetamu, to może on nasilać objawy odstawienia i pogłębiać bezsenność, sprawdziłem na sobie. Inna sprawa, że kiedy już odstawiłem Fenibut i odczekałem 10 dni, to Fasoracetam działał przyjemnie i zdecydowanie poprawiał samopoczucie. Brałem podjęzykowo 20-50mg, raz dziennie.
Wielokrotnie ciąłem 0.1g/dobę i przy ~1.2g/dobę pojawiał się kryzys - musiałem wracać do przynajmniej ~1.6g. W końcu udało mi się ogarnąć pregabalinę, od ~1.2g fenibutu/dobę dołączyłem 2x100mg pregabaliny między dawkami fenibutu, redukowałem o 0.1g/dobę aż do 0, po odstawieniu fenibutu jeszcze przez tydzień brałem 2x100mg pregabaliny, tydzień 2x50mg pregabaliny i całkowite cięcie.
Znośne lęki pojawiały się później jeszcze przez ok. 3 miesiące, ratowałem się w tym okresie jedynie teaniną 2x200mg dziennie oraz dużymi dawkami glicynianu magnezu.
Najważniejsze jest unikanie wszelkich stymulantów.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.