Zastanawialam się też czy nie pomogłoby wlanie do kubeczka wody tzn rozcieńczenie moczu z wodą albo (chyba najgłupszy pomysł, nawet nie wiem nic o tym czy to zadziała) wlanie zielonej herbaty. Fakt czy te testy wykrywają czy płyn to rzeczywiście mocz czy nie np kwasowość danego płynu w kubeczku etc.
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi, a w witaminę C na pewno się zaopatrzę. Powiedzieli że jak nie odstawię tego sama (brałam 0,5mg dziennie a teraz schodzę do 0,25mg dziennie) to albo mnie gościu wyśle na odwyk w Świeciu (podziękuję, mam inne ambicje niż leżenie w jednym miejscu) albo mnie wywali z programu. Mam jeszcze ostateczną opcje, jak mi się nie uda odstawić to po prostu od psychiatry będę to brać ale to jest bardzo duży koszt na który niezbyt mnie stać
W tym czasie ciągle brałem leki antydepresanty, diazepam oraz pregabaline.
Miałem 2 tygodnie na oczyszczenie organizmu z trawy oraz spida, piłem też kilka piwek codziennie w tamtym czasie. Leków nie odstawiałem.
Zależało mi bardzo na tej robocie. Wszystkie badania u lekarzy wyżej wymienionych miałem pozytywne ale.. przez te 2 tygodnie nie tykałem żadnych używek, zrezygnowałem nawet z wieczornego piwka. 5 dni przed wyjazdem do Lublina na toksykologie, krew, mocz itd zrobiłem sobie test z apteki na mj i spida. Wyszło mi że trawa nadal występuje w moczu.. byłem w szoku..
Pojechałem na te badania, lekarz się przyczepił do mojej wątroby pamiętam oraz wysokie ciśnienie tętnicze.. powiedziałem że stresuję się zawsze jak widzę lekarza.
Do Lublina przyjechałem oczywiście na czczo i pierwszy poranny mocz nalałem w pojemnik. Mocz oddałem jakieś 4 godziny przed badaniem na toksykologii. Mocz był zimny. Ja nadal nie pewny czy jestem czysty czy nie.
Pani doktor kazała mi coś tam wypełnić i dała mi nowy pusty pojemnik na mocz. Ja wyjąłem z plecaka ten mój mocz i mówię jej że oddałem go 4 godziny temu czyli przed przyjazdem, na czczo po przebudzeniu. Pani się uśmiechnęła do mnie takim lekko podejrzanym wzrokiem i powiedziała : "Fajnie, że pan oddał mocz i pan go przywiózł... Jednak wie pan ? Proszę za kotarę, tu jest pojemniczek, stary mocz proszę wyrzucić bo ja lubię tylko gorący mocz :) a jak Pani się siku nie chce.. żaden problem, ja mam czas, poczekam aż się panu zachcę :)"
Ogólnie dostałem się do tej pracy. Więc najwyraźniej mocz był czysty. Zdziwiło mnie również to że byłem na lekach ssri, prega i Diazepam :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.