Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 15 / 2
witam wszystkich, od jutra wchodzę na program substytucyjny i te głupki będą robić za każdym razem codziennie przez pierwszy miesiąc testy moczu, a ja biore regularnie alpre (codziennie) i sie zastanawiam, jak ich przechytrzyć. Czytam tutaj ze picie dużej ilości wody pomaga + witamina C której obecnie nie mam. Chociaż wątpię czy w moim wypadku to by w ogóle pomogło bo podobno te benzo może się trzymać w organizmie nawet 2 tygodnie (czy się mylę??).

Zastanawialam się też czy nie pomogłoby wlanie do kubeczka wody tzn rozcieńczenie moczu z wodą albo (chyba najgłupszy pomysł, nawet nie wiem nic o tym czy to zadziała) wlanie zielonej herbaty. Fakt czy te testy wykrywają czy płyn to rzeczywiście mocz czy nie np kwasowość danego płynu w kubeczku etc.

Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi, a w witaminę C na pewno się zaopatrzę. Powiedzieli że jak nie odstawię tego sama (brałam 0,5mg dziennie a teraz schodzę do 0,25mg dziennie) to albo mnie gościu wyśle na odwyk w Świeciu (podziękuję, mam inne ambicje niż leżenie w jednym miejscu) albo mnie wywali z programu. Mam jeszcze ostateczną opcje, jak mi się nie uda odstawić to po prostu od psychiatry będę to brać ale to jest bardzo duży koszt na który niezbyt mnie stać
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 2011 / 122 / 0
@trupiwrak jak jesz alprę codziennie to jesteś nią tak nasączony, że nie ma chuja, musi wyjść. A na programie na pewno znają takich cwaniaków co próbują fałszować testy, znają więcej sztuczek niż możesz wymyślić. Zakwaszanie próbki kwaskiem co najwyżej zepsuje test, nie wyjdą paski kontrolne, po prostu powtórzą, a za 3 razem to już Ci będą patrzeć na siura czy coś nie odpierdalasz. Jedyna opcja dla Ciebie to złapać jakiegoś ziomka z programu wcześniej i poprosić żeby naszczał Ci do kubka czy butelki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.