Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Hej, tak jak w tytule poszukuję człowieka, który wie i chce wytłumaczyć w jaki sposób mieszane są 95% czyste kryształowe substancje. Dziękuję i ściskam mocno za każdą odpowiedź w temacie <3 Ps Chodzi mi o (profesjonalną) robotę a nie lipę aby aby podbić wagę. Pozdrawiam
  • 304 / 31 / 0
Pewnie sam chcesz mieszać dla zarobku . Stanowcze nie!
  • 3 / / 0
To w trosce o Twoje zdrowie i życie!
  • 5283 / 949 / 0
To jakiś żart? 🤡 Fete mieszają z kofeina i kreatyna ale nie spotkałem się nawet na ulicy z kryształem chrzczonym, nikt nie miesza ketony w hurcie kosztują parę groszy a w detalu gonią na ulicy nawet po 80pln mają 70pln+ zysku nawet na gramie typie, weź se daj siana. Spotkałem się z mieszanie jakichś "krysztalu' mielonego na pył i dodaniu lidokainy i gonieniu w ependorfam po 0,4g jako kokolino ale to było ponad dekadę temu xd chyba już nikt tego w obecnych czasach nie robi chociaż chuj ich tam wie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3 / / 0
Widzisz bo to jest tak, że region regionowi jest nierówny. Podlaskie ma to do siebie że fete mamy za 3 złote a jakiekolwiek rozrabianie jej raz że nie ma sensu, dwa od razu jest to wyłapane przez ludzi i niedopuszczalne nawet przy dobrej cenie. Chyba że w grę wchodzą braki magazynowe :P Jeżeli chodzi o kryształy i tu raczej można przyjąć wszystkie rodzaje to cena wyższa niż 40zl/1g przy 5 jest co najmniej powodem do żartów a jak już wiadomo nikt nie będzie po 1 dzielił. Nie chciałbym Cię urazić ale jestem bliski 100% pewności, że nie miałeś styczności z czystym np. 4MMC. Sam nie biorę ale jak parę razy patrzyłem na człowieka po nosie takiego materiału to w ręku miałem telefon z wybranym numerem pogotowia.
  • 5283 / 949 / 0
Mylisz się i to strasznie, od 2008roku miałem przygodę z czystym 4mmc, to był początek rckow. Głównie puder, czasem kryształy te igły specyficzne. Nie urazilbys mnie, gbybys napisał że nigdy nie miałem styczności z kryształem w czasach przed RC czy teraz bo kryształ to była metamfetamina to bym powiedział, tak nie miałem nigdy styczności ale wierz mi że ja jestem ze starej gwardii i od początku rynek badałem od chuja tych beta-ketonow czym się nie chwalę. Pamiętam jak ludzie desperacko zrywali plomby jak premier zamykal stacjonarki i spierdalali bo mieli towaru na kilkaset tysięcy. Nie wiem wydźwięk twojego posta zabrzmiał jakbyś szukał pomocy w chrzczeniu. To najlepszy pomysl kupić nepa hurt lub 3cmc do tego tabaka miętowa/wiśniowa i szczypta lidokainy, zejdzie Ci 0,2g materiału, 0,1g tabaki białej, i 0,1g lido i taka eppendorfke golić za 50/60 PLN jako kokolino. Tak robili w latach jakoś 2013-2015 xd
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3 / / 0
Dziekuję za odpowiedź. Choć tak jak sam piszesz recepta na sukces jest dość stara. Bynajmniej ja mam możliwość sprowadzenia czystej kokainy z Peru przez DHL express bez zbędnych problemów po 80zl za szt przy duzej wadze i to można miło wybełtać. Jeśli chodzi o te kryształy to wiem że blender wszystko co tam trzeba ładnie zmiesza nawet 1:1 ale tutaj mamy pył. Wiem też, że z tego pyłu da się ponownie zrobić grudy (wiadomo nie tak trwałe jak wcześniej ale bryłki) tylko za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć czym i jak. Odnośnie Twojej wprawy, sam rozumiesz że masz lepszą tolerancję i wiesz gdzie czego szukać a osoba która pół życia żyje w błedzie że na najczystrzy mefedron na świecie i zrobi ryse tak samo długą z czystego jak robi ze swojego sprzętu wątpliwego pochodzenia to po prostu może to być zbyt mocne zderzenie z rzeczywisrością.
  • 5283 / 949 / 0
@thebadone no jasne, jestem pewien że większość narkomanów zaopatruje się u lokalnych dilerów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.