Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
wczorajTurriff pisze: Czesc, sorry za brak polskich znakow ale nie moge tutaj zainstalowac.
Walilem tramca po operacji na bol no i chyba nie styknie mi do kolejnej wizyty, a za recepta nie chce mi sie latac. Mam bardzo duzo kratomu, czy moge mieszac to razem?
Zapomniałem ktoś pytał o malaya, powiem szczerze,że sam szukam gdyż co roku z malayem ta sama historia że od stycznia/grudnia aż do czasem maja nie ma. Nie wiem z czym to związane ale myślę że zbiory, bo malay (zielony) dość specyficzny, chyba mało go jest po prostu. Druga teoria jest taka, że jak to któryś z vendorów powiedział że te nazwy typu "Malaj" "thai" "meng da". Itp. to tylko nazwy handlowe chwyty marketingowe i tak naprawdę mieszanki autorskie sprzedawców. Nie wiem być może sam tak robił dlatego tak mówił. No ale nawet na www kratom.org jest tabela z opisami wszystkich odmian i nawet w tej tabeli Malajski jest najmocniejszy full spectrum właśnie wszystko na 5 gwiwzdek , polecam tą stronę jak ktoś ma problem z kratomem , zresztą jak ktoś ma problem to może powstać temat tak odstawić zieleniaka . Aj chyba mnie tu mod zabije za takie pisanie. Dobra ,To jaka odmiana to już kwestia indywidualna wiadomo niektórzy lubią tylko czerwone , niektórzy tylko białe albo żółte - do roboty. Moim zdaniem zielony to taki "uniwersalny żołnierz" i jakikolwiek by nie był zielony to kompromis pomiędzy pobudzeniem a euforia, znam dzidka co nakurwia tylko biały i dla niego się nie liczy inny, mu euforia nie trzeba jemu euforia jak robotę skończy bo po innym nie może pracować a na białym leci cały dzień jak meserszmit. Mówię kwestia indywidualna i nie zapominajmy że w kratomie jest też pełno innych alkaloidów (około 40 wszystkich) z których niektóre działają pobudzająco tj.Speciogynina, Paynantheina , białe mają ich więcej, a zielone odpowieno mniej, gdzie czerwone cały chuj...
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.