Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 3 / 0
wczorajTurriff pisze:
Czesc, sorry za brak polskich znakow ale nie moge tutaj zainstalowac.
Walilem tramca po operacji na bol no i chyba nie styknie mi do kolejnej wizyty, a za recepta nie chce mi sie latac. Mam bardzo duzo kratomu, czy moge mieszac to razem?
Stosowałem połączenie ,tramal i kratom. STANOWCZO ODRADZAM gdyż nastąpi wybuch w tolerancji i już nie będzie klepać ani kratom ani tramal, owszem pierwsza pizda bedzie spoko ale tylko pierwsza. Będzie trzeba potem stosować ogromne dawki kratoma co skończy się żyganiem, albo spore dawki tramca co skończy się padaczką. Także tego , ogólnie pisze że łączyłem bo wychodziłem nie raz z kratoma tramalem , z tramalu kratomem i z kratoma pregabą. Ogólnie schemat wychodzenia z kratoma to był zły bo kratom - tramal - koda, a powinno być wg. Siły Ki i już nie wchodząc w farmakokinetyke to najpierw tramal silniejszy potem kratom i na końcu kodeina. Pregabalina w moim przypadku jest tylko pomocna w odstawieniu tak jak Wit C LIPOSOMALNA ,NAC'i ,sraki i inne. Nie będę się rozpisywać bo offtop.
Zapomniałem ktoś pytał o malaya, powiem szczerze,że sam szukam gdyż co roku z malayem ta sama historia że od stycznia/grudnia aż do czasem maja nie ma. Nie wiem z czym to związane ale myślę że zbiory, bo malay (zielony) dość specyficzny, chyba mało go jest po prostu. Druga teoria jest taka, że jak to któryś z vendorów powiedział że te nazwy typu "Malaj" "thai" "meng da". Itp. to tylko nazwy handlowe chwyty marketingowe i tak naprawdę mieszanki autorskie sprzedawców. Nie wiem być może sam tak robił dlatego tak mówił. No ale nawet na www kratom.org jest tabela z opisami wszystkich odmian i nawet w tej tabeli Malajski jest najmocniejszy full spectrum właśnie wszystko na 5 gwiwzdek , polecam tą stronę jak ktoś ma problem z kratomem , zresztą jak ktoś ma problem to może powstać temat tak odstawić zieleniaka . Aj chyba mnie tu mod zabije za takie pisanie. Dobra ,To jaka odmiana to już kwestia indywidualna wiadomo niektórzy lubią tylko czerwone , niektórzy tylko białe albo żółte - do roboty. Moim zdaniem zielony to taki "uniwersalny żołnierz" i jakikolwiek by nie był zielony to kompromis pomiędzy pobudzeniem a euforia, znam dzidka co nakurwia tylko biały i dla niego się nie liczy inny, mu euforia nie trzeba jemu euforia jak robotę skończy bo po innym nie może pracować a na białym leci cały dzień jak meserszmit. Mówię kwestia indywidualna i nie zapominajmy że w kratomie jest też pełno innych alkaloidów (około 40 wszystkich) z których niektóre działają pobudzająco tj.Speciogynina, Paynantheina , białe mają ich więcej, a zielone odpowieno mniej, gdzie czerwone cały chuj...
  • 10 / / 0
Dzięki za szybką odpowiedź. Razem więc odpada, a co jeśli zażyję trochę kratomu na ból w dniu off od tramca?
  • 317 / 37 / 0
@up Kilka dni po użyciu kratomu tramal może nie działać lub bardzo osłabi działanie.
  • 67 / 3 / 0
I tak samo w drugą stronę tylko że gorzej po tramalu kratom nie działa z 100% dawki więcej a i tak nie poczujesz jebniecia. Ogólnie to pojebane albo kratom albo tramal. Wiadomo że lepszy kratom, nie wiem jak można lubić tramal, i w ogóle go tu wymieniać , niech przepadnie, w receptomat i komuś da potrzebującemu a proszę Was niegdy nie mieszajcie tego razem itp.
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
  • 67 / 3 / 0
I tak samo w drugą stronę tylko że gorzej po tramalu kratom nie działa z 100% dawki więcej a i tak nie poczujesz jebniecia. Ogólnie to pojebane albo kratom albo tramal. Wiadomo że lepszy kratom, nie wiem jak można lubić tramal, i w ogóle go tu wymieniać , niech przepadnie, w receptomat i komuś da potrzebującemu a proszę Was niegdy nie mieszajcie tego razem itp.
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.