Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Dzięki za szybką odpowiedź. Razem więc odpada, a co jeśli zażyję trochę kratomu na ból w dniu off od tramca?
  • 324 / 38 / 0
@up Kilka dni po użyciu kratomu tramal może nie działać lub bardzo osłabi działanie.
  • 67 / 4 / 0
I tak samo w drugą stronę tylko że gorzej po tramalu kratom nie działa z 100% dawki więcej a i tak nie poczujesz jebniecia. Ogólnie to pojebane albo kratom albo tramal. Wiadomo że lepszy kratom, nie wiem jak można lubić tramal, i w ogóle go tu wymieniać , niech przepadnie, w receptomat i komuś da potrzebującemu a proszę Was niegdy nie mieszajcie tego razem itp.
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
  • 12 / / 0
21 kwietnia 2026Czesiek z Grajewa pisze:
I tak samo w drugą stronę tylko że gorzej po tramalu kratom nie działa z 100% dawki więcej a i tak nie poczujesz jebniecia. Ogólnie to pojebane albo kratom albo tramal. Wiadomo że lepszy kratom, nie wiem jak można lubić tramal, i w ogóle go tu wymieniać , niech przepadnie, w receptomat i komuś da potrzebującemu a proszę Was niegdy nie mieszajcie tego razem itp.
Jak dla mnie to wy beszcześcicie kratom , nawet trzymając go w szufladzie razem z lekami , a nie mówiąc o mieszaniu , nigdy już tu nie piszmy więcej o opio.i.miksaxch z kratomem , kurwa to świeta roślina , wy nie wiecie tego. Nie wiecie co ta roślina jest wstanie dać. Niech mnie zabija bo mówię prawdę, niech podniesie rękę ten kto jest w EKA , lu lub ten to chociaż euro wpłacił. Dzięki jeśli was nie obchodzą losy tej rośliny to raczej nie dla was.
Saguarro99 pw.
Używałem zawsze kratomu. Dostałem tramal bo miałem operację i działał spoko, kratom odstawiłem z miesiąc przed operacją. Dlatego stąd moje zapytanie, bo mam pełne szafki kratomu a nie chce mi się lecieć na wizytę po tramal, a jestem trochę nieuruchomiony. Więc jak te pare dni polecę na kratomie to będzie spoko, tramalu nie mam zamiaru brać po zakończeniu leczenia.

Edit:
Ja byłem wcześniej na dawkach kratomu do 5g/dziennie. Zazwyczaj rozbite na kapsułki po 1gr. i wszystko było git. W sumie próbowałem wielu opio, no oprócz mst heroiny itp, ale wleciało oxy i kodeina też i prawdę mówiąc żaden nie robił jak kratom. Oczywiście oxy grzało, ale tylko przy pierwszych strzałach, odpuściłem.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2026 przez Turriff, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 404 / 49 / 0
Oczywiście, że możesz tylko kilka dni nie będzie działał nawet do tygodnia po Kratomie tylko tak na pół gwizdka, bo Kratom jakoś blokuję te receptory i inne opio nie działają, może przeciwbólowo tak ale fazy prawie zero. No i nie łącz trampka z kratomem bo ujowa bania, zawroty głowy, zmulenie coś jakby przedawkowal. Tramal w żaden sposób Cie nie zadowoli po Kratomie, po Kratomie euforia jest w uj lepsza bardziej w stronę oxy.
  • 12 / / 0
Właśnie przeżyłem to o czym pisałeś. Miałem jeszcze w sobie trochę tramadolu, rano wziąłem 50 tylko i popołudniu 5gr czerwonego/zielonego kratomu. Myślałem, że zarzygam wszystko, na szczęście przeleżałem to pocąc się, no i trochę pomogły krople żołądkowe. W sumie to w dupie mam ten tramal, już mi niech nawet nie pisze na kontroli. Będę leciał na kratomie, jest spoko.
  • 2 / / 0
Brał ktoś kratom będąc na neuroleptykach?
  • 47 / 4 / 0
Czy zdarza się, że w czeskich sklepach z Kratomem sprzedają nieklepiące gówno? Wydałem 500 koron i nic. Opędzlowałem po 25 g zielonego i czerwonego i lepsze "fazy" miewałem jak wiedziałem, że zaraz sobie zapodam. Tolerki jakieś dużej chyba nie mam, lecę od kilkunastu tygodni na ok. 300 mg kody dziennie z mniejszymi i większymi przerwami. Kurwica zaraz mnie strzeli nie dość, że w życiu nic mi nie wychodzi od paru lat to nawet naćpać się nie można BO KURWA NIC NIE KLEPIE.
-------
  • 1 / / 0
Czy miewał ktoś koszmary senne po kratomie? U mnie to bardzo częste, że jak pójdę spać chociażby na lekkiej/kończącej się już fazie to miewam surrealistyczne, bardzo nieprzyjemne sny i budzę się z silnym niepokojem. Normalnie nie mam żadnych tego typu problemów. Zastanawiam się na ile jest to częste zjawisko i co konkretnie może je powodować.
  • 324 / 38 / 0
19 czerwca 2026pandudzik pisze:
Czy zdarza się, że w czeskich sklepach z Kratomem sprzedają nieklepiące gówno? Wydałem 500 koron i nic. Opędzlowałem po 25 g zielonego i czerwonego i lepsze "fazy" miewałem jak wiedziałem, że zaraz sobie zapodam. Tolerki jakieś dużej chyba nie mam, lecę od kilkunastu tygodni na ok. 300 mg kody dziennie z mniejszymi i większymi przerwami. Kurwica zaraz mnie strzeli nie dość, że w życiu nic mi nie wychodzi od paru lat to nawet naćpać się nie można BO KURWA NIC NIE KLEPIE.
Prawdopodobnie koda blokuje działanie kratomu, zrób dłuższą przerwę od kody i zarzuć ponownie jakieś 4 gramy. Powinno poklepać
ODPOWIEDZ
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.