Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 277 / 24 / 0
No też bym celował w 3cmc ;)
  • 4 / / 0
@serotoninowy Nie brałem nigdy chlorów. Czy po nim jest też tak rozmazany obraz jak po 3mmc?
  • 5199 / 928 / 0
Tak, może wystąpić coś podobnego bo 3cmc oddziaływuje na dopaminę, noradrenalinę i serotoninę(odpowiedzialna za rozmazany obraz).
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 28 / 7 / 0
21 kwietnia 2026Pappardelle pisze:
@serotoninowy Nie brałem nigdy chlorów. Czy po nim jest też tak rozmazany obraz jak po 3mmc?
nie tykaj tego gowna, prosze cie. cmc nigdy nie zastapi ci mmckow a "zabawy" (walic ten szit to jest masochizm a nie zabawa tak naprawde) z tymi pseudoketonami zostaw mlodziakom co nigdy mmc nie walili i to ich klepie :D ja wlasnie nagrzany po kotku jestem i polecam skrecic w te strone bo znalezienie 3mmc graniczy z cudem xd predzej 4mmc znajdziesz gdzies w darknecie. a te 3cmcki czy inne sciery to nie dosc, ze musisz pochlaniac w duzych ilosciach zeby poczuc chociaz troszke magie ala MMC to przestaje klepac po 3-4 dorzucie i zamieniasz sie w ghoula, ktory doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze kolejne lajny/bombki czy chuj wie co nic mu nie dadza, a i tak wyczysci worek tej sciery do konca xD Nie mowiac nawet o tym, ze to nawet nie ma zadnej rozsadnej ROA bo w co bys tego szajsu nie zapodal to masz rozpierdolone bebechy po jednej nocce na dlugi czas :D pojdz se do tematu z 3cmc i sam zobaczysz ze co chwile ktos na cos zwiazanego z cialem lub ogolnie zdrowiem narzeka a za chwile pojawia sie jakis znachor co powie ze CMCki nie sa szkodliwe.... nieeee wcale :D nie wal tego syfu, serio ci mowie. a jak nie wiesz jak jest to pojedz na jakikolwiek melanz gdzie sie wlasnie ketony wali - ten tak zwany "mefedron" (haha) :D kazdy z rozjebana kichawa lata, pociaga co chwile nosem i nonstop krwotoki :D a to dopiero poczatek, zobacz sobie neurotoksycznosc 3cmc i co o tym zwiazku mysla ludzie za granica. obroncy tego zwiazku to sa po prostu sadysci, ktorzy chca dla ciebie jak najgorzej. NIE. WAL. TEGO. GOWNA.
  • 9603 / 1893 / 2
po 4cmc jeszcze tak ale po 3cmc już mało. I nie słuchaj, chlory to zwykle ketony tylko mocniejsze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 69 / 10 / 0
Zamiast obawy przed szkodliwością b-k wziąłbym pod uwagę coś innego, mam na myśli właśnie ich moc w kontekście koszenia neuroprzekaźników. Po krótkim romansie z CMC-kami popsujesz sobie (na szczęście nie nieodwracalnie) wrażliwość na grupę MMC, bo zwyczajnie będą za słabe. Oczywiście stanie się tak tylko, kiedy popłyniesz za grubo na jakiś czas.
  • 6 / 1 / 0
30 kwietnia 2026mothyl pisze:
nie tykaj tego gowna, prosze cie. cmc nigdy nie zastapi ci mmckow a "zabawy" (walic ten szit to jest masochizm a nie zabawa tak naprawde) z tymi pseudoketonami zostaw mlodziakom co nigdy mmc nie walili i to ich klepie :D ja wlasnie nagrzany po kotku jestem i polecam skrecic w te strone bo znalezienie 3mmc graniczy z cudem xd predzej 4mmc znajdziesz gdzies w darknecie. a te 3cmcki czy inne sciery to nie dosc, ze musisz pochlaniac w duzych ilosciach zeby poczuc chociaz troszke magie ala MMC to przestaje klepac po 3-4 dorzucie i zamieniasz sie w ghoula, ktory doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze kolejne lajny/bombki czy chuj wie co nic mu nie dadza, a i tak wyczysci worek tej sciery do konca xD Nie mowiac nawet o tym, ze to nawet nie ma zadnej rozsadnej ROA bo w co bys tego szajsu nie zapodal to masz rozpierdolone bebechy po jednej nocce na dlugi czas :D pojdz se do tematu z 3cmc i sam zobaczysz ze co chwile ktos na cos zwiazanego z cialem lub ogolnie zdrowiem narzeka a za chwile pojawia sie jakis znachor co powie ze CMCki nie sa szkodliwe.... nieeee wcale :D nie wal tego syfu, serio ci mowie. a jak nie wiesz jak jest to pojedz na jakikolwiek melanz gdzie sie wlasnie ketony wali - ten tak zwany "mefedron" (haha) :D kazdy z rozjebana kichawa lata, pociaga co chwile nosem i nonstop krwotoki :D a to dopiero poczatek, zobacz sobie neurotoksycznosc 3cmc i co o tym zwiazku mysla ludzie za granica. obroncy tego zwiazku to sa po prostu sadysci, ktorzy chca dla ciebie jak najgorzej. NIE. WAL. TEGO. GOWNA.
potwierdzam, u mnie 3cmc zawsze gwarantuje schize [nie psychoze, a paskudne mysli o sobie], gdzie absolutniue tego nie ma na 3mmc. plus, zeby dobic fakt neurotoksycznosci, to 4cmc jest bardzo zblizone chemicznie do 4-cma, daaawno temu oferowanego przez chinskich vendorow, konczylo sie oczywiscie permanentne zabicie neuronow serotoninowych. +jest cytotoksyczne i wywoluje stres oksydacyjny... rzyg rzyg i jeszcze raz rzyg.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 9603 / 1893 / 2
Skończcie pisać te głupoty. Gdyby tak patrzeć to 4mmc jest pochodną metkatynonu czy metamfetaminy ? jeśli metkata to spoko ale jak metamfetaminy to jest toksyczne. Wy w ogóle zastanwiacie się jaki jest mechanizm toksyczności przy
4-CMA ? @schizoluszek a wiesz, że stres oksydacyjny wywołują wszystkie ketony ?
po co piszesz te glupoty ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 73 / 6 / 0
Będziecie się licytować który stymulant jest zdrowszy? Odpowiedź brzmi żaden
  • 277 / 24 / 0
Racja wszystkie to shit ale strujesz się prędzej cmc
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.