ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Planuje spróbować sexu po MDMA. Będziemy to robili pierwszy raz. Jaką dawkę polecacie zeby sie nie przekręcić?
  • 213 / 20 / 0
1mg/kg
  • 2167 / 272 / 0
%-D @Lubiacy to jak ważę 85kg to mam opierdolić 85mg MDMA coś ci się pojebało chyba %-D
  • 5098 / 909 / 0
+50mg.
  • 211 / 14 / 0
13 kwietnia 2026nCuX pisze:
%-D @Lubiacy to jak ważę 85kg to mam opierdolić 85mg MDMA coś ci się pojebało chyba %-D
To dużo czy mało dla Ciebie na start?
  • 2167 / 272 / 0
150mg minimum
  • 211 / 14 / 0
No ogólnie to 1,5/kg więc 100 jest git zawsze można dorzucić, 150 nie jest jakaś astronomiczna dawka ale przy czystej emce jest jazda.

P.S Proszę nie mieszajcie MDMA z THC. Kiedyś wywołało u mnie ZS ten mix po którym nabawiłem się PTSD( 2 lata się z tym męczyłem).
  • 380 / 55 / 0
13 kwietnia 2026nCuX pisze:
Kwestia twoich wcześniejszych doświadczeń z tą substancją i innymi. zasada jest taka 1:1,5 - mi to nie styka.. ja przy moich 80kg biorę 200mg krysz. i później dokładka (150)mg ale ja biorę raz na 4 tygodnie wiec tolerka już popsuta.

Co do seksu - nie wiem jak u innych ale u mnie na start (pierwsza dawka) to tak średnio z erekcją - dopiero po 2 jest. No i dojście z partnerką jest praktycznie niemożliwe.. w sensie - ty nie dojdziesz - będzie stał ale nie dojdziesz. No chyba, że tylko ja tak mam XD
Cogito ergo sum
  • 2167 / 272 / 0
Nie lubię stanu po MDMA i sexu po mdxx i serotoninowych prochach oprócz 2cb które fajnie stymuluje a euforii jest bardziej dopaminowa niż serotoninowa.
  • 211 / 14 / 0
@nCuX
Ty chyba z Radomia jesteś(z dystansem)MDMA i sex to jest cos dojebanego 2cb też git ale tu akurat MDMA wygrywa odczuwanie x100
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.